لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]



فایل استـور : آخرین ورژن فایرفاکس دو افزونه کاربردی

افزونه فایرفاکس عنوان برنامه : آخرین ورژن فایرفاکس + دو افزونه کاربردی
قیمت : 10,000 ریال
نوع فایل : نصب کننده

توضیحات مختصر : برای این مطلب آخرین ورژن بروز مرورگر فایرفاکس را برای شما عزیزان قرار دادیم که در هیچ کدام از سایت ها وجود ندارد همراه فایل ستاپ آخرین نسخه فایرفاکس دو افزونه کاربردی غیرفعال سازی و فعال سازی تصاویر جهت حفظ پهنای باند اینترنت و همچنین تقویم شمسی زیبا قرار داده شده است.



بیوگرافی هوانگ شیائومینگ + عکس

نام اصلی : هوانگ شیائومینگ / Huang Xiaoming / 黃曉明
نام‌های دیگر : شیائومینگ هوانگ / جیائوژو (به معنای "رهبر مکتب فکری")
تاریخ تولد : ۱۳ نوامبر ۱۹۷۷
محل تولد : چینگ‌دائو
ملیت : چین
حرفه : بازیگر . خواننده . مانکن
سبک موسیقی : ماندوپاپ (پاپ چینی)
سال‌های فعالیت : ۱۹۹۸ تاکنون
همسر : آنجلابیبی ( ۲۰۱۵ حال)

 

زندگینامه

خوانگ شیائومینگ متولد ۱۳ نوامبر ۱۹۷۷ یک هنرپیشه، خوانندگی، مانکن اهل چین است.از فیلم‌ها یا برنامه‌های تلویزیونی که وی در آن نقش داشته است می‌توان به بازگشت عقاب‌های مبارز، پیام، مردی به نام ایپ ۲، قربانی و تک‌تیرانداز اشاره کرد.. هوانگ از موسسه آکادمی فیلم پکن در سال 2000 در کنار دیگر بازیگران شناخته شده مانند ژائو وی و چن کان فارغ التحصیل شد او برای اولین بار در سال 2001 برای بازی امپراتور وو به شهرت رسید و با بازی در سریال تلویزیونی دا هان تیان زی محبوبیتش افزایش یافت.

 

در سال 2007، هوانگ یک قرارداد با شرکت Huayi برادران امضا و شروع به فعالیت در سینما کرد او با حضور در فیلم هایی مانند تیرانداز از خفا، پیام، و آی مرد 2. در سال 2013 به تلویزیون بازگشت.از جمله بهترین سریال های تلویزیونی هوانگ با نقش یانگ گوا در بازگشت عقابهای مبارز (2006)، خو Wenqiang در شانگهای بوند (2007)، لو خی در هوس تابستان (2010) و زو ژن در عاشقانه های بی رحمانه (2015) شناخته شده است. هوانگ همچنین برای فیلم های آمریکایی رویاهای در چین و ماجراهای هالیوود شناخته شده است.


Filmography
1999     Marry Me        
2000     Bright Heart       
2005     Legend of the Dragon     
2006     The Banquet     
2009     The Sniper     
The Message     2009    
2010     Ip Man 2      
Flirting Scholar 2     2010
2012     The Guillotines    
The Last Tycoon     2012
An Inaccurate Memoir     2012     
2013     American Dreams in China        
Crimes of Passion     2013
Saving Mother Robot     2013     
2014     Breaking the Waves       
The Crossing     2014    
2015     Insanity  
You Are My Sunshine     2015    
Hollywood Adventures     2015    
The Crossing 2     2015    
Bride Wars     2015
League of Gods     2016    
Mission Milano     2016    
2018     Escape Plan 2: Hades          

City Hunter     2018

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود