لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]



فایل استـور : قالب بسیار زیبا کافی نت

عنوان برنامه : قالب بسیار زیبای کافی نت
قیمت : 22,000 تومان
نوع فایل : کلیه فایل های قالب به همراه PSD طرح ها

توضیحات مختصر : قالب بسیار زیبا با آخرین تکنولوژی تحت وب به همراه اسلایدر زیبا ؛ مناسب برای سایت های قالب دهی ، اسکریپت ، فایل استور ، گرافیک و ابزارهای گرافیک ، بازی و سرگرمی و...



بیوگرافی فن بینگ‌ بینگ +عکس

نام اصلی : فن بینگ‌بینگ / Fan Bingbing / 范冰冰
تاریخ تولد : ۱۶ سپتامبر ۱۹۸۱
محل تولد : چینگ‌دائو، شاندونگ، چین
ملیت : چینی
حرفه :  بازیگر . خواننده . تهیه‌کننده
سبک موسیقی : ماندوپاپ ( پاپ چینی)
سال‌های فعالیت : ۱۹۹۶ تاکنون

 

زندگینامه

فن بینگ‌بینگ متولد ۱۶ سپتامبر ۱۹۸۱ یک بازیگر، خواننده سبک پاپ و تهیه‌کننده تلویزیونی چینی است. از فیلم‌ها یا برنامه‌های تلویزیونی که وی در آن نقش داشته است می‌توان به نقطه اشتعال، حادثه شینجوکو، قربانی، مردان ایکس: روزهای گذشته آینده و نبرد فرماندهان اشاره کرد.فن بینگ بینگ پنجمین بازیگر پردرامد در سال 2016 شد.

 

Filmography
2001     Reunion  
2002     Fall in Love at First Sight
The Lion Roars     2002
2003     Dragon Laws I: The Undercover    
2004     The Twins Effect II
2005     A Chinese Tall Story
2006     A Battle of Wits
2007     The Matrimony
Sweet Revenge     2007
Flash Point     2007
Crossed Lines     2007
Desires of the Heart     2008
Sophie's Revenge     2009
Bodyguards and Assassins     2009
2010     Future X-Cops   
East Wind Rain     2010
Sacrifice     2010
2011     Stretch   
The Founding of a Party     2011
My Way     2011
2012     Double Xposure    
Lost in Thailand     2012
2013     Iron Man 3   
One Night Surprise     2013
2014     X-Men: Days of Future Past   
The White Haired Witch of Lunar Kingdom     2014
2015     Ever Since We Love   
Lady of the Dynasty     2015
The Peanuts Movie     2015
2016     Skiptrace   
League of Gods     2016
I Am Not Madame Bovary    2016
L.O.R.D: Legend of Ravaging Dynasties    2016
The King's Daughter    2016
The Lady in the Portrait     2016
The Bombing    2016
White Sparrow    2016

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود