لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]



فایل استـور : کرک همیشگی مدیریت دانلود IDM

کرک همیشگی دانلود منیجر IDM عنوان برنامه : کرک دائمی نرم افزار مدیریت دانلود IDM
قیمت : 10,000 ریال
نوع فایل : اجرایی

توضیحات مختصر : یکی از مشکلات نرم افزار مدیریت دانلود IDM (InternetDownloadManager) از کار افتادن کرک های این برنامه به دلیل سرعت بروزرسانی آن است که کاربر از دست پیام های پیاپی جعلی بودن سریال کلافه می شود ! از یک طرف لایسنس سالیانه این برنامه حدودا 60000 تومان هزینه دارد ! شما دانلود و اجرای این کرک برای همیشه خیالتان راحت می شود.



بیوگرافی لی جونگ سوک

نام اصلی : لی جونگ سوک / 이종석 / Lee Jong-suk
تاریخ تولد : ۱۴ سپتامبر ۱۹۸۹
ملیت : کرهٔ جنوبی
تحصیل : دانشگاه کُنکوک
شغل : بازیگر، مدل
سال‌های فعالیت : ۲۰۰۵ تاکنون
کمپانی اسپانسر : YG Entertainment
قد  : 186سانتی متر - وزن : 65

 

زندگینامه

لی جونگ-سوک بازیگر و مدل اهل کشور کرهٔ جنوبی است. او در سال ٢٠١٠ نقش کوتاهی در سریال شاهزاده دادستان داشت و بعد از آن در سریال موفق باغ مخفی ظاهر شد، او در این سریال نقش یک موزیسین را به عهده داشت. سپس در مجموعه طنز High kik 3 با کریستال هم بازی شد. در سال ٢٠١٣ او اولین بار بازی در نقش اصلی را با سریال School 2013 را تجربه کرد او در این سریال با کسانی مثل کیم وو بین و جانگ نارا هم بازی بود.

هم چنین جونگ سوک و ووبین از بعد از این سریال دوستان صمیمی شدند. این سریال باعث شهرت او شد. در همین سال او در سریال بسیار موفقی به نام " می تونم صدات رو بشنوم" با لی بو یونگ هم بازی شد. این سریال شهرت او را دو چندان کرد و او جایزه های فراوانی را برای این سریال دریافت کرد. در سال ٢٠١٤ او در سریال "دکتر غریبه" با جین سه ین ، کانگ سورا و پارک هه جین هم بازی شد. او در این سریال جنبه متفاوتی از بازیگری خودش نشان داد و در نقش یک دکتر نابغه درخشید این سریال در چین بسیار مشهور شد و او را به یکی از ٤ هالیوی کره تبدیل کرد.

 

در سال ٢٠١٤-٢٠١٥ او در سریال مشهور پینوکیو با پارک شین های هم بازی شد، او در این سریال هم درخشید و جایزه های فراوانی را دریافت کرد. گفته می شود این سریال 7 برابر سریال محبوب تو از ستاره ها اومدی در چین فروش داشته و از این نظر رکورد دار بوده است. او جزو ١٠ بازیگر محبوب کره ای در چین محسوب می شود و شهرت او تا حدی است که فن میتینگ های زیادی در تایوان ، چین ، تایلند ، هنگ کنگ و ژاپن برگزار کرده، در آخرین فن میتینگش در ژاپن تمام بلیت های او در عرض سه دقیقه فروخته شد. در اواخر سال 2015 او پیشنهاد بازی در یک سریال کره ای- چینی را قبول کرد دستمزد او در این سریال حدود 15 میلیارد تومان است که بیشترین دستمزد در بین بازیگران کره ای است.

 لی جونگ سوک و دوست صمیمی اش کیم وو بین

زندگی شخصی او عضو خانواده ای 5 نفره است که برادر و خواهر کوچک تر از خود دارد.به اصرار پدرش ورزش تکواندو را به شکل حرفه ای ادامه داد. در زندگی کاری خود معمولا رابطه گرمی با هم بازی های خود از جمله کیم وو بین، کریستال جونگ ، پارک بو یونگ ، لی بویونگ و پارک شین هه داشته است. او در دوران کوتاهی که با کمپانی SM همکاری می کرد با اعضای گروه گرلز جنریشن از جمله هیو یئون و یونا رابطه ی دوستانه و نزدیکی داشت.

 

در سال 2013 خبر قرار گذاشتن او با سوزی از گروه MissA به دلیل حضور هر دوی آن ها در یک مراسم جشن پخش شد که بعد توسط هر دوی آن ها تکذیب شد و مشخص شد که آن دو تا به حال هم را از نزدیک ندیده اند. در سال 2015 خبر قرار گذاشتن او با هم بازی اش در سریال پینوکیو پارک شین هه از طرف دیسپاچ با انتشار عکس هایی ک نشان از رفت‌وآمد آن ها داشت پخش شد و آن ها خبر را تکذیب کردند خبرگزاری دیسپاچ دوباره عکس های جدیدی را از این دو پخش کرد که تاثیری در تکذیب رابطه از سوی دو طرف نداشت. این خبر در سال 2015 جزو پر بازدید ترین خبرها بوده است. وی نخست به عنوان مدل در سال ۲۰۰۵ ظاهر شد. و پیشهٔ بازیگری را با حضور در فیلم کوتاه Sympathy در سال ۲۰۰۹ آغاز کرد.


Television series
2010     Prosecutor Princess         
Secret Garden     2010    
2011     High Kick: Revenge of the Short Legged         
2012     When I Was The Prettiest        
School     2013         
2013     I Hear Your Voice         
Potato Star     2013   
2014     Doctor Stranger        
Pinocchio     2015    
2016     W         
Gogh, The Starry Night     2016
Weightlifting Fairy Kim Bok-Joo     2016
2017     Jade Lover        
While You Were Sleeping     2017    


Filmography
2005     Sympathy  
2010     Ghost   
2012     As One   
R2B: Return to Base     0212
2013     The Face Reader  
No Breathing     2013
2014     Hot Young Bloods   
2017     VIP

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود