لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [آرشیو]

1398 Calendar Wallpaper

بیوگرافی آن جائه هیون

نام اصلی :  آن جائه هیون /Ahn Jae-hyun /안재현
تاریخ تولد : ۱ ژوئیهٔ ۱۹۸۷
محل تولد : سئول، کره جنوبی
شغل  : بازیگر، مدل
سال‌های فعالیت  : ۲۰۰۹ تاکنون
کمپانی اسپانسر : ESteem . HB Entertainment
قد : 1.87 سانتی متر - وزن : 67
همسر : کو هائه سان ( 2016  حال)

 

زندگینامه

آن جائه هیون متولد ۱ ژوئیهٔ ۱۹۸۷ یک بازیگر و مانکن اهل کره جنوبی است. وی از سال ۲۰۰۹ میلادی تاکنون مشغول فعالیت بوده‌است.

زندگی شخصی
در سال 2015، آن جائه هیون در اولین نقش اصلی خود به عنوان یک دکتر خون آشام در "خون" ایفا کرده است.او همچنین مجموعه ای به عنوان یک ستاره در فیلم چینی عاشقانه-رمانتیک "عروسی کتاب مقدس" بازی کرده است.در سال 2016 در سریال زیبای سیندرلا و 4 شوالیه ایفای نقش کرده است این سریال جز سریال های پر طرفدار کره شد.در 11 مارس 2015 نماینده ای از طرف وی تائید کرد که او با کو هائه سان (همکار خود در سریال خون) رابطه دارد.و در سال 2016 با او ازدواج کرد.

 

Filmography
2014     Fashion King      
2015     Wedding Bible
2016     Perfect Imperfection


Television drama
2013     My Love from Another Star   
2014     You're All Surrounded
2015     Blood
Snow Lotus     2015
2016     Cinderella and Four Knights   
2017     Reunited Worlds


لطفا رای دهید !
(14 رای 5 از 5)

در صورتی که با استخراج فایل فشرده با مشکل مواجه شدید جدیدترین نسخه برنامه WinRAR را نصب کنید. لازم به ذکر است پسورد کلیه فایل های فشرده شده www.coffe-net.ir با حروف کوچک می باشد.

نقل قول [آی سو]

لطفامطلب و عکس بیشتری بزارین ومیکس هم از فیلم های ایشون بزارین.
ممنون.

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود