لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]



فایل استـور : افزونه حذف تبلیغات KMPlayer

عنوان برنامه : افزونه غیرفعال سازی تبلیغات KMPlayer به همراه آخرین نسخه پلایر
قیمت : 10,000 ریال
نوع فایل : ستاپ (نصب کننده)

توضیحات مختصر : یکی از مشکلات پلایر که واقعا خیلی وقت ها اعصاب کاربران را خصوصا در هنگام تماشا فیلم بهم میریزد تبلیغات کی ام پلایر است که به راحتی با مسدود سازی سرورهای این نرم افزار می توان تبلیغات را غیر فعال کرد . همراه نرم افزار یک فایل اجرایی کم حجم که کلیه سرورهای تبلیغات را غیر فعال می کند وجود دارد که تنها با اجرای آن می توانید از شر آن ها خلاص شوید !!



بیوگرافی نام گونگ مین

نام اصلی : نام گونگ مین / Nam Goong Min / Namkoong Min / 남궁민
تاریخ تولد :  ۱۲ مارس ۱۹۷۸
محل تولد : سئول، کره جنوبی
ملیت : کره جنوبی
تحصیل : دانشگاه چونگ-آنگ (مهندسی مکانیک)
شغل : بازیگر، کارگردان، فیلمنامه‌نویس
سال‌های فعالیت : 1999 تاکنون
کمپانی اسپانسر :  935 Entertainment

 

زندگینامه

نام گونگ مین متولد 12 مارس 1978 بازیگر، کارگردان و فیلمنامه‌نویس اهل کره جنوبی است. او برای اولین بار با فیلم  یک کارناوال کثیف (2006) شناخته شد و بخاطر اجرای خود در سریال به یاد داشته باش: جنگ پسر (2015-2016), گونگ شیم زیبا (2016) و مدیر خوب (2017) مورد تمجید و ستایش قرار گرفت. او بخاطر حضور در سریال We Got Married جایزه بهترین بازیگر جدید شبكه MBC و بخاطر نقشش در سریال دختری كه بوها را می بیند جایزه بهترین بازیگر نقش مكمل شبكه SBS را از آن خود كرد.


Television series
2002     Dae Bak Family   
2003     Rose Fence    
Drama City "To William"     2003
Wedding Story "My Love My Oppa"     2003
Pearl Necklace      2003
HDTV Literature "Mould Flower"     2003
2004     Drama City "After Love"  
My Lovely Family     2004
2005     My Rosy Life    
2006     One Fine Day    
2009     Iris  
2010     Becoming a Billionaire  
2011     Can You Hear My Heart? 
2012     Drama Special "Still Picture"
Cheongdam-dong Alice     2012
2013     Hur Jun, the Original Story 
Unemployed Romance     2013
2014     I Need Romance 3  
Wild Chives and Soy Bean Soup: 12 Years Reunion     2014
My Secret Hotel     2014
2015     The Girl Who Sees Smells
2016     Remember: War of the Son
2016     Beautiful Gong Shim
Doctor Crush     2016
2017     Good Manager
Man to Man     2017
Falsify     2017

 

Filmography
2001     Bungee Jumping of Their Own        
2002     Bad Guy     
2006     A Dirty Carnival      
2007     Beautiful Sunday    
2015     Hot Service: A Cruel Hairdresser
Light My Fire     2015
2016     Moonlit Motive
2017     Part-Time Spy

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود