لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]

Pot Player Download


فایل استـور : پروژه تریلر سینمایی افترافکت

پروژه آماده افتر افکت تریلر سینمایی

دانلود پروژه تریلر سینمایی افترافکتجزئیات این پروژه شامل 12 ویدئو/تصویر به همراه 18 Titles می باشد. اجرا آن در افترافکت به پلاگین خاصی نیاز ندارد.کیفیت خروجی FHD (1920 -1080) و به مدت یک دقیقه و 22 ثانیه می باشد. با افترافکت های نسخه CS6 و بالاتر سازگار است. لازم به ذکر است این پروژه در مارکت شرکت مروبوطه با قیمت 34 دلار به فروش میرسد!

بیوگرافی لیو ییفئی +عکس

نام اصلی :  لیو ییفئی / 劉亦菲 / Liu Yifei
تاریخ تولد : ۳ شهریور ۱۳۶۶ (۲۵ اوت ۱۹۸۷)  ‏
محل تولد : هوبئی ووهان، چین
ملیت  : چینی
نام‌های دیگر  : لیو شیمِـیزی (刘茜美子) کریستال لیو
پیشه : بازیگر ،خواننده ، مانکن
سبک موسیقی : ماندوپاپ، جی پاپ
ساز ها : صدا، پیانو
سال‌های فعالیت : ۲۰۰۲ تاکنون
همسر : Song Seung-heon

 

زندگینامه
لیو ییفئی متولد ۲۵ اوت ۱۹۸۷ یک هنرپیشه، خواننده و مانکن اهل جمهوری خلق چین است.از فیلم‌ها یا برنامه‌های تلویزیونی که وی در آن نقش داشته است می‌توان به پادشاهی ممنوعه، بازگشت عقاب‌های مبارز، حشاشین، انتقام سفید و چهار اشاره کرد.

 

Filmography
2004     Love of May         
The Love Winner     2004    
2006     Abao's Story    
2008     The Forbidden Kingdom        
2010     Love in Disguise        
2011     A Chinese Fairy Tale        
White Vengeance     2011    
2012     The Four       
The Assassins     2012    
2013     The Four II       
2014     The Four III         
For Love or Money     2014    
2015     Outcast         
The Third Way of Love     2015    
2016     Night Peacock         
Never Gone     2016    
2017     The Chinese Widow         
Once Upon a Time     2017    
Hanson and the Beast     2017    
2018     Inversion    

   
Television
2003     The Story of a Noble Family         
Demi-Gods and Semi-Devils     2003    
2005     Chinese Paladin       
Doukou Nianhua     2005    
2006     The Return of the Condor Heroes         

4 ستاره
لطفا رای دهید!

در صورتی که با استخراج فایل فشرده با مشکل مواجه شدید جدیدترین نسخه برنامه WinRAR را نصب کنید. لازم به ذکر است پسورد کلیه فایل های فشرده شده www.coffe-net.ir با حروف کوچک می باشد.

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود