لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]



فایل استـور : گجت نمایش قیمت لحظه ای طلا و ارز

گجت نمایش قیمت طلا و ارز در ویندوز

دانلود گجت کاربردی نمایش آنلاین و لحظه ای قیمت طلا و ارز در ویندوز Online Gold Rate Gadget Farsi v1.5در این مطلب با یک گجت اختصاصی جهت نمایش قیمت های هر گرم طلا 18 و 24 عیار ، سکه تمام بهار آزادی ، سکه امامی ، نیم سکه ، ریع سکه و دلار (تغییرات : اضافه شدن قیمت یورو)در ویندوز در خدمت شما هستیم که توسط سایت کافی نت IR طراحی شده است. برنامه پس از اجرا در قسمت Try ویندوز (کنار ساعت) قرار می گیرد و می توانید با قرار دادن آن در استارت آپ ویندوز هر لحظه ای که تمایل داشتید از آخرین قیمت طلا و ارز با خبر شوید.

ZPlayer



بیوگرافی لیو ییفئی +عکس

نام اصلی :  لیو ییفئی / 劉亦菲 / Liu Yifei
تاریخ تولد : ۳ شهریور ۱۳۶۶ (۲۵ اوت ۱۹۸۷)  ‏
محل تولد : هوبئی ووهان، چین
ملیت  : چینی
نام‌های دیگر  : لیو شیمِـیزی (刘茜美子) کریستال لیو
پیشه : بازیگر ،خواننده ، مانکن
سبک موسیقی : ماندوپاپ، جی پاپ
ساز ها : صدا، پیانو
سال‌های فعالیت : ۲۰۰۲ تاکنون
همسر : Song Seung-heon

 

زندگینامه
لیو ییفئی متولد ۲۵ اوت ۱۹۸۷ یک هنرپیشه، خواننده و مانکن اهل جمهوری خلق چین است.از فیلم‌ها یا برنامه‌های تلویزیونی که وی در آن نقش داشته است می‌توان به پادشاهی ممنوعه، بازگشت عقاب‌های مبارز، حشاشین، انتقام سفید و چهار اشاره کرد.

 

Filmography
2004     Love of May         
The Love Winner     2004    
2006     Abao's Story    
2008     The Forbidden Kingdom        
2010     Love in Disguise        
2011     A Chinese Fairy Tale        
White Vengeance     2011    
2012     The Four       
The Assassins     2012    
2013     The Four II       
2014     The Four III         
For Love or Money     2014    
2015     Outcast         
The Third Way of Love     2015    
2016     Night Peacock         
Never Gone     2016    
2017     The Chinese Widow         
Once Upon a Time     2017    
Hanson and the Beast     2017    
2018     Inversion    

   
Television
2003     The Story of a Noble Family         
Demi-Gods and Semi-Devils     2003    
2005     Chinese Paladin       
Doukou Nianhua     2005    
2006     The Return of the Condor Heroes         

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود