لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]



فایل استـور : محاسبه اقساط و بهره وام های بانکی

دانلود نرم افزار اقساط و سود وام های بانکی

دانلود نرم افزار محاسبه اقساط و بهره وام های بانکی در ادامه نرم افزار های فارسی و کاربردی ، برنامه ای محاسبه گر اقساط و بهره وام های بانکی رو برای شما طراحی کردیم. این برنامه با توجه به میزان مبلغ وام درخواستی و درصد سود و همچنین مدت زمان بازپرداخت با فرمول جدید بانک ها ، اقساط ماهیانه به همراه بهره کل وام را برای شما محاسبه و نمایش میدهد. این برنامه همچنین جهت مقایسه اقساط ، محاسبه با فرمول گذشته را نیز دارد. پیشنهاد می کنم این برنامه را به آرشیو نرم افزارهای ویندوز خود اضافه کنید. چرا که ممکن در آینده شما و یا اقوام نزدیکتان بخواهند وام بگیرند.



بیوگرافی یو این نا +عکس

نام اصلی :  یو این نا / 유인나 / Yoo In-na
تاریخ تولد: 5 ژوئن 1982
محل تولد: گیونگی دو .سونگ نام
ملیت : کره جنوبی South Korea
حرفه : بازیگر .مدل .DJ
قد: 165 - وزن: 44
شروع فعالیت : 2009 تاکنون
کمپانی : YG Entertainment

 

زندگینامه

یو این نا متولد 5 ژوئن 1982 بازیگر و دی جی اهل کره جنوبی است وی در 16 سالگی، به عنوان خواننده کارآموز به یک آژانس سرگرمی ملحق شده و حتی نزدیک بوده عضو یه گروه دخترونه بشه ولی موفق نشده.حفظ کردن حرکات رقصی که خواننده های KPOP بهش احتیاج دارن، براش سخت بوده با اینکه 6 روز در هفته، روزی 8 ساعت تمرین میکرده ولی نهایتاً این کار رو ول کرده.در سال 2006، به کمپانی ملحق شد و گفته: " وقتی تو خوانندگی به هدفی که میخواستم نرسیدم ، تصمیم گرفتم بازیگر بشم چون جالب به نظر میرسید. خیلی از دوستام این کار رو انجام دادند،هر چند اون ها از من خوشگلتر بودن و توانایی بیشتری هم داشتند."

بعد از بازی در چند نقش مکمل در سریال"مرد ملکه این هیون"اولین نقش اصلی خودش رو بازی کرد.بعد از بازی در این سریال به شهرت زیادی رسید.بعد از اتمام سریال"مرد ملکه این هیون" بازیگر مرد نقش مقابلش،جی هیون وو در یک فن میتینگ اعلام کرد که عاشق این نا شده این نا در یک برنامه رادیویی اعلام کرد که اونا رسما با هم قرار میذارن.البته بعداز رفتن جی هیون به سربازی و برگشتنش، اعلام کردن که باهم بهم زدن.در کنار بازیگری،Dj رادیو هم هست.چند سالیه که مجری یکی از برنامه های رادیویی معروف کره ست هم بازی اون در سریال"لی شین تو بهترینی" یکی از دوستان خوبشه.

Television drama
2009     High Kick! Through the Roof    
2010     Secret Garden    
2011     The Greatest Love    
Birdie Buddy     2011    
2012     Queen In-Hyun's Man   
2013     You're the Best   
2013     Potato Star     
My Love from the Star     2014
2014     My Secret Hotel    
2015     The Secret Message    
2016     One More Happy Ending   
2017     Goblin    


Filmography
2010     The Fair Love  
2011     My Black Mini Dress    
2012     Love Fiction    
2015     Wedding Bible    
2015     Wind Wind Wind    

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود