لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]

Pot Player Download


فایل استـور : نرم افزار مدیریت کافی نت احسان

عنوان برنامه : مدیریت کافی نت احسان
قیمت : 90,000 ریال
نوع فایل : ستاپ (نصب کننده)

توضیحات مختصر : تسریع و سهولت در کار مدیران کافی نت ها ، محیطی ساده و دلچسب ، محاسبه میزان ساعات استفاده ، محاسبه فاکتور ارائه خدمات با قالب های متنوع ، کنترل کلاینت ها و...

بیوگرافی یو این نا +عکس

بیوگرافی یو این نا

نام اصلی :  یو این نا / 유인나 / Yoo In-na
تاریخ تولد: 5 ژوئن 1982
محل تولد: گیونگی دو .سونگ نام
ملیت : کره جنوبی South Korea
حرفه : بازیگر .مدل .DJ
قد: 165 - وزن: 44
شروع فعالیت : 2009 تاکنون
کمپانی : YG Entertainment

 

زندگینامه

یو این نا متولد 5 ژوئن 1982 بازیگر و دی جی اهل کره جنوبی است وی در 16 سالگی، به عنوان خواننده کارآموز به یک آژانس سرگرمی ملحق شده و حتی نزدیک بوده عضو یه گروه دخترونه بشه ولی موفق نشده.حفظ کردن حرکات رقصی که خواننده های KPOP بهش احتیاج دارن، براش سخت بوده با اینکه 6 روز در هفته، روزی 8 ساعت تمرین میکرده ولی نهایتاً این کار رو ول کرده.در سال 2006، به کمپانی ملحق شد و گفته: " وقتی تو خوانندگی به هدفی که میخواستم نرسیدم ، تصمیم گرفتم بازیگر بشم چون جالب به نظر میرسید. خیلی از دوستام این کار رو انجام دادند،هر چند اون ها از من خوشگلتر بودن و توانایی بیشتری هم داشتند."

بعد از بازی در چند نقش مکمل در سریال"مرد ملکه این هیون"اولین نقش اصلی خودش رو بازی کرد.بعد از بازی در این سریال به شهرت زیادی رسید.بعد از اتمام سریال"مرد ملکه این هیون" بازیگر مرد نقش مقابلش،جی هیون وو در یک فن میتینگ اعلام کرد که عاشق این نا شده این نا در یک برنامه رادیویی اعلام کرد که اونا رسما با هم قرار میذارن.البته بعداز رفتن جی هیون به سربازی و برگشتنش، اعلام کردن که باهم بهم زدن.در کنار بازیگری،Dj رادیو هم هست.چند سالیه که مجری یکی از برنامه های رادیویی معروف کره ست هم بازی اون در سریال"لی شین تو بهترینی" یکی از دوستان خوبشه.

Television drama
2009     High Kick! Through the Roof    
2010     Secret Garden    
2011     The Greatest Love    
Birdie Buddy     2011    
2012     Queen In-Hyun's Man   
2013     You're the Best   
2013     Potato Star     
My Love from the Star     2014
2014     My Secret Hotel    
2015     The Secret Message    
2016     One More Happy Ending   
2017     Goblin    


Filmography
2010     The Fair Love  
2011     My Black Mini Dress    
2012     Love Fiction    
2015     Wedding Bible    
2015     Wind Wind Wind    

7 ستاره
لطفا رای دهید!

در صورتی که با استخراج فایل فشرده با مشکل مواجه شدید جدیدترین نسخه برنامه WinRAR را نصب کنید. لازم به ذکر است پسورد کلیه فایل های فشرده شده www.coffe-net.ir با حروف کوچک می باشد.

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود