لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]



فایل استـور : نرم افزار گرافیکی محاسبه وزن ایده آل

نرم افزار محاسبه وزن ایده آل عنوان برنامه : محاسبه گرافیکی شاخصه توده بدن BMI
قیمت : 1,000 تومان
نوع فایل : فایل اجرایی

در این مطلب یک برنامه فارسی و گرافیکی رو برای شما عزیزان آمده کردیم با نام BMI Calculator یک برنامه ساده و زیبا برای محاسبه وزن ایده آل بر اساس پارامترهای قد ، وزن و جنسیت . در واقع شما با استفاده از این برنامه می توانید میزان دقیق اضافه وزن و یا کمبود وزن خود مطلع شوید.



بیوگرافی پارک سی یئان +عکس

نام اصلی : پارک سی یئان / Park Si-yeon / 박시연
تاریخ تولد : 29 مارس 1979
محل تولد : بوسان . کره جنوبی
ملیت : کره جنوبی South Korea
حرفه : بازیگر . مدل
سال های فعالیت : 2000 تاکنون
کمپانی اسپانسر : Family Actors Entertainment
همسر : .(Park Sang-hun (2011-2016

 

زندگینامه

پارک سی آن متولد 29 مارس 1979 یک بازیگر کره جنوبی است. او در سال 2000 به کنسرت دوشیزه کره پیوست و توانست از ان استفاده کند و اولین بازیگری خود را در چین در سال 2004 انجام دهد و در نقشهای جزئی در چندین نمایشگاه CCTV ظاهر شد. در سال 2005 پارک در نقش نخستین نقشش در نمایشنامه "دختر من" کره ای بازی کرد، گرچه در آن زمان او بیشتر دوست دختر اریک مون بازیگر و خواننده بود. او در سالهای بعد فیلمبرداری کرد و پارک با انتقاد شدید از مهارتهای بازیگری خود سر و کار داشت و در نهایت به عنوان بازیگر سریال های تلویزیونی مانند La Dolce Vita، House Coffee House و The Innocent Man و همچنین فیلم The Fox Family، عشق و عطر شناخته شد.


Television
2004      Feng Qiu Huang        
2005      Han Xue Bao Ma   
Lotus Lantern      2005
My Girl      2005
2006      Please Come Back, Soon-ae   
Yeon Gaesomun      2006
Hyena      2006
2007      When Spring Comes    
2008      On Air   
La Dolce Vita      2008
2009      The Slingshot  
2010      Drama Special "Red Candy"   
Coffee House      2010
2011      The Greatest Love   
2012      The Innocent Man  
2014      The Greatest Marriage   
2016      Fantastic    

Filmography
2006     The Fox Family   
2007     Zigzag Love   
A Love     2007
2008     Dachimawa Lee   
Marine Boy     2008
2012     The Scent    
2015     Last Knights   

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود