لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]



فایل استـور : افزونه حذف تبلیغات KMPlayer

عنوان برنامه : افزونه غیرفعال سازی تبلیغات KMPlayer به همراه آخرین نسخه پلایر
قیمت : 10,000 ریال
نوع فایل : ستاپ (نصب کننده)

توضیحات مختصر : یکی از مشکلات پلایر که واقعا خیلی وقت ها اعصاب کاربران را خصوصا در هنگام تماشا فیلم بهم میریزد تبلیغات کی ام پلایر است که به راحتی با مسدود سازی سرورهای این نرم افزار می توان تبلیغات را غیر فعال کرد . همراه نرم افزار یک فایل اجرایی کم حجم که کلیه سرورهای تبلیغات را غیر فعال می کند وجود دارد که تنها با اجرای آن می توانید از شر آن ها خلاص شوید !!



بیوگرافی لی دونگ ووک

نام اصلی : لی دونگ ووک / Lee Dong-wook  / 이동욱
تاریخ تولد : 6 نوامبر 1981
محل تولد : سئول . کره جنوبی
دانشگاه : Joongbu University
پیشه : بازیگر و مدل
سال های فعالیت : 1999 تاکنون
کمپانی اسپانسر : King Kong Entertainment
قد : 181 cm _ وزن : 72 km

 

زندگینامه

لی دونگ ووک متولد ۱۵ آبان ۱۳۶۰ در سئول کره جنوبی، بازیگر است فارغ التحصیل رشته هنرهای نمایشی از دانشگاه سه جونگ کره است، علاوه بر بازیگری در حوزه مدلینگ نیست فعال است و در بسیاری از پروژه های تبلیغاتی حضور فعالی دارد او فعالیت حرفه ای خود را از تئاتری نمایشی شیکه mbc شروع کرد، سپس همان سال وقتی ۱۸ ساله بود برای اولین بار در سریال مدرسه حضور داشت و سال بعد هم در سری جدید آن فیلم حضور داشت او در سال ۲۰۰۱ نقش های کوچکی در تلویزیون ایفا کرد.

 

کارش رو در سال 1999 با بازی در چندین سریال تلویزیونی شروع کرد.در نوامبر سال 2011، با کمپانی King Kong Entertainment قرارداد امضا کرد که کمپانی بازیگران معروفی بود او و دوستش کمدین Shin Dong yup از آوریل سال 2012 تا ژانویه سال 2013 مجریان برنامه Strong heart بودند.او همچنین به برنامه reality show roommate پیوست و از سال 2014 تا 2015 آنجا بود.بازی او در سریال زیبای Golbin در سال 2016 بار دیگر باعث درخشش او شد.


سپس در سال ۲۰۰۳ فعالیت های گسترده ای در شبکه ها کره ی داشت؛ اما حضورش در سریال My girl در سال ۲۰۰۵ توام با درخشش او بود که شهرت فراوانی برایش به ارمغان آوردسریال فراری از قصر محصول سال ۲۰۱۳ که این بازیگر نقش آفرینی کرده است، در شهریور ۹۵ از شبکه سه در ۲۹ قسمت ۴۵ دقیقه هر شب شروع به پخش کرده است.

این سریال که  مدیریت دوبلاژ آن را زهره شکوفنده برعهده داشته است، دارای ۲۹ قسمت ۴۵ دقیقه ای است. کارگردانی این مجموعه  بر عهده  ” لی جین سئو” و “جئون  وو سونگ” است و بازیگرانی چون سونگ جی -هیو  و لی دونگ ووک  در آن نقش آفرینی می کنند. این سریال تاریخی – کره‌ای، در زمان سلطنت شاه” این جونگ ” در دوران جوسان، داستان یک پزشک قصر را روایت می کند که قصد مداوای دختر بیمار خود را دارد. او درگیر توطئه ترور ولیعهد با سم شده و به یک فراری تبدیل می شود و مجبور می شود برای نجات زندگی خود و دخترش مبارزه کند. این مجموعه از شبکه سه سیما پخش شد.

 

 

حقایقی بامزه از او:
- بسیار دوست داشته که کارگردان بشه.
- خودش رو فردی رومانتیک نمی بینه.
- به عشق در نگاه اول اعتقادی نداره.
- در ارتش با افراد اونجا مثل برادر بوده بعد از تمامی خدمت ارتش سال 2011 هنوز باهاشون در ارتباطه.
- یه بار اعتراف کرده که با یکی از دخترهای توی یکی از سریالاش قرار میذاشته ولی نگفت کی بوده.

 

جوایز
2012    SBS Entertainment Awards -جایزه بهترین تازه کار در دسته برای برنامه Strong heart
2012    SBS Entertainment Awards -جایزه بهترین زوج با Shin Dong Yup برای برنامه Strong heart
2011    SBS Drama Awards -جایزه تعالی بهترین بازیگر مرد برای سریال Scent of a Woman
2011    SBS Drama Awards -جایزه 10 ستاره برتر برای سریال Scent of a Woman
2011    Han Il Culture Awards -جایزه طلایی در دسته دیپلماسی فرهنگی
2008    Cosmo Beauty -جایزه جذاب ترین بازیگر مرد در آسیا
SBS Drama Awards    2003 -جایزه ستاره نوظهور برای سریال Land of Wine

Television series
1999     MBC Best Theater    
School 2     1999
2000     School 3
Secret     2000
2001     Pure Heart
A Dreaming Family     2001  
2001     Happier Than Heaven
This Is Love     2001
That's Perfect     2001
2002     Let's Go
Loving You     2002
Honest Living     2002
2003     Land of Wine
Merry Go Round     2003
2004     Island Village Teacher
Precious Family     2004
2005     Hanoi Bride
My Girl     2005    
2008     La Dolce Vita   
2009     Partner    
2011     Scent of a Woman    
2012     Wild Romance    
2013     The Fugitive of Joseon    
2014     The Story of Kang-gu    
Hotel King     2014    
Blade Man     2014    
2015     Bubble Gum    
2017     Goblin    


Filmography
2006     Arang    
2007     The Perfect Couple    
2008     Heartbreak Library
2010     The Recipe  
2015     The Beauty Inside   

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود