Coffee-net.ir

لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [آرشیو]

1398 Calendar Wallpaper

بیوگرافی پارک سئو جون

نام اصلی : پارک سئو جون / 박서준 / Park Yong-gyu
تاریخ تولد : ۱۶ دسامبر ۱۹۸۸
محل تولد : سئول، کره جنوبی
دانشگاه : مؤسسه هنر سئول - تئاتر
پیشه :  بازیگر .خواننده
سال‌های فعالیت : ۲۰۱۱ تاکنون

 

زندگینامه

پارک سئو جون متولد 16 دساپبر 1988 هنرپیشه اهل کره جنوبی است.پارک سئو جون وقتی در سال آخر دبیرستان تحصیل می‌کرد؛ به بازیگر شدن فکر می‌کرد، اما والدین او با این آرزویش مخالفت می‌کردند. به خاطر اندام باریک و بلند پارک سئو جون؛ دوستانش او را تشویق کردند که مدل شود.او پنداشت که این می‌تواند شروعی برای یادگیری بازیگری باشد. در طول سال اول دانشگاه او نیز مثل دوستانش برای خدمت سربازی نام‌نویسی کرد.

پارک سئو جون بازیگری را در سال ۲۰۱۱ و با بازی در موزیک ویدئو من به یاد دارم آغاز کرد. از جمله کارهای او می‌توان سریال‌های رؤیای بلند ۲ (۲۰۱۲)، منو بکش خوبم کن (۲۰۱۵) و او زیبا بود (۲۰۱۵) و فیلم سینمایی زیبای درون (۲۰۱۵) را نام برد. همچنین از اکتبر ۲۰۱۳ تا آوریل ۲۰۱۵ میزبان موزیک بانک بود.

 

Filmography
2011     Perfect Game   
2015     The Chronicles of Evil   
The Beauty Inside     2015
2017     Midnight Runners  


Television
2012     Dream High 2   
Shut Up Family     2012
2013     Pots of Gold  
Sleeping Witch     2013
One Warm Word     2013
2014     Witch's Romance    
Mama     2014
2015     Kill Me, Heal Me    
She Was Pretty     2015
2016     Hwarang: The Poet Warrior Youth    
2017     Fight for My Way   


Music video
2011     "I Remember"    
2014     "One Two Three Four"
2017     "Our Tears" 


لطفا رای دهید !
(20 رای 5 از 5)

telegram share

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود