لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]

Pot Player Download


فایل استـور : دانلود پروژه افترافکت اسلایدشو خبری

پروژه آماده افتر افکت تیتراژ خبر

دانلود پروژه افترافکت اسلایدشو خبری News SlideShow این پروژه بسیار زیبا و در عین حال ساده و قابل ویرایش می تواند تصاویر شما را در قالب یک تیتراژ خبری نمایش دهد و از آن می توانید در کارهای حرفه ای و سفارشات خود استفاده کنید. این پروژه نیاز به پلاگین خاصی ندارد ، مدت پروژه 54 ثانیه ، حجم پروژه در حدود 50 مگابایت و کیفیت اسلایدشو خروجی شما Resolution HD 1920 × 1080 می باشد و با نسخه های After Effects CS6, CC and CC 2015 سازگار است. لازم به ذکر است این پروژه نیز در وب سایت شرکت سازنده به قیمت 18 دلار فروخته می شود.

بیوگرافی لی ته مین

نام اصلی : لی ته مین / Lee Tae-min / 이태민
تاریخ تولد :  ۱۸ ژوئیهٔ ۱۹۹۳
محل تولد : سئول، کره جنوبی
پیشه : خواننده . بازیگر . مدل
سبک :  K-pop - J-pop
سازها : پیانو
سال‌های فعالیت : 2008 تاکنون
کمپانی اسپانسر : S.M. Entertainment

 

زندگینامه

لی ته مین متولد ۱۸ ژوئیه ۱۹۹۳ یک ایدول کره جنوبی رقصنده، خواننده، بازیگر و مدل تبلیغاتی است. او عضو گروه پسر شاینی تحت کمپانی سرگرمی SM در کره جنوبی به عنوان رقصنده اصلی، و خواننده است.ته‌مین در سال ۲۰۰۷ در پکن،چینی می خواند. در مارس ۲۰۱۱، از دبیرستان قبلیش (دبیرستان چانگ دام) به دبیرستان هنرهای چندگانه هانلیم به منظور آماده سازی برنامه هایش برای ترقی ژاپنی گروه شاینی، منتقل شد. او در ماه فوریه ۲۰۱۲ فارغ التحصیل شد، اما با توجه به فعالیت های شاینی نتوانست در مراسم حضور داشته باشد.

در سال ۲۰۰۵ ته‌مین درعضوگیری بازآخر هفته هنرمندان S.M کشف شد. در سال ۲۰۰۸ به عنوان یکی از اعضای گروه پسر شاینی که متشکل از ۵ عضو پسر است، انتخاب شد.گروه در ماه می سال ۲۰۰۸ کار خود را در "SBS's Inkigayo" آغاز کرد.در ۱۹ ماه سپتامبر ۲۰۱۲ تمین اولین موسیقی متن خود "U" را برای درام به تو که زیبایی، منتشر شد.

 

Filmography
2012     The Outback    
I AM     2012
2013     The Miracle    
2015     SMTOWN The Stage


Television Dramas
2009     Tae Hee, Hye Kyo, Ji Hyun    
2010     Athena: Goddess of War
2011     Moon Night '90
High Kick! 3     2011
2012     Salamander Guru and The Shadows   
2013     Dating Agency: Cyrano


Television Show
2010     Dream Team    
2012     Immortal Songs 2 
2014     We Got Married
2015     Match Made in Heaven Returns 
Off to School     2015
2016     Hit the Stage  

1 ستاره
لطفا رای دهید!

در صورتی که با استخراج فایل فشرده با مشکل مواجه شدید جدیدترین نسخه برنامه WinRAR را نصب کنید. لازم به ذکر است پسورد کلیه فایل های فشرده شده www.coffe-net.ir با حروف کوچک می باشد.

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود