لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]



فایل استـور : قالب بسیار زیبا هنرمند 2017

قالب فوق العاده زیبا 2017 عنوان برنامه : قالب بسیار زیبا هنرمند 2017
قیمت : 22,000 تومان
نوع فایل : سورس قالب

دراین مطلب قالب بسیار زیبا و فوق العاده رو برای شما عزیزان آماده کردیم ، که در هیچ سایتی تاکنون منتشر نشده است. افکت های جذاب با تکنولوژی Bootstrap و کتابخانه های جی کوئری زیبایی خاصی را به این قالب بخشیده است. این قالب بیشتر مناسب صفحات معرفی هنرمندان ، صفحات شخصی ، صفحات معرفی یک محصول خاص مانند بازی ، ترانه ، برنامه می باشد. تصاویر بکار برده شده در این قالب (احسان خواجه امیری) تنها جهت معرفی قالب می باشد . لذا این هنرمند اینگونه صفحه ای با طرح قالب ما ندارد. دمو و توضیحات بیشتر را در ادامه مطلب دنبال کنید...



بیوگرافی لی ته مین

نام اصلی : لی ته مین / Lee Tae-min / 이태민
تاریخ تولد :  ۱۸ ژوئیهٔ ۱۹۹۳
محل تولد : سئول، کره جنوبی
پیشه : خواننده . بازیگر . مدل
سبک :  K-pop - J-pop
سازها : پیانو
سال‌های فعالیت : 2008 تاکنون
کمپانی اسپانسر : S.M. Entertainment

 

زندگینامه

لی ته مین متولد ۱۸ ژوئیه ۱۹۹۳ یک ایدول کره جنوبی رقصنده، خواننده، بازیگر و مدل تبلیغاتی است. او عضو گروه پسر شاینی تحت کمپانی سرگرمی SM در کره جنوبی به عنوان رقصنده اصلی، و خواننده است.ته‌مین در سال ۲۰۰۷ در پکن،چینی می خواند. در مارس ۲۰۱۱، از دبیرستان قبلیش (دبیرستان چانگ دام) به دبیرستان هنرهای چندگانه هانلیم به منظور آماده سازی برنامه هایش برای ترقی ژاپنی گروه شاینی، منتقل شد. او در ماه فوریه ۲۰۱۲ فارغ التحصیل شد، اما با توجه به فعالیت های شاینی نتوانست در مراسم حضور داشته باشد.

در سال ۲۰۰۵ ته‌مین درعضوگیری بازآخر هفته هنرمندان S.M کشف شد. در سال ۲۰۰۸ به عنوان یکی از اعضای گروه پسر شاینی که متشکل از ۵ عضو پسر است، انتخاب شد.گروه در ماه می سال ۲۰۰۸ کار خود را در "SBS's Inkigayo" آغاز کرد.در ۱۹ ماه سپتامبر ۲۰۱۲ تمین اولین موسیقی متن خود "U" را برای درام به تو که زیبایی، منتشر شد.

 

Filmography
2012     The Outback    
I AM     2012
2013     The Miracle    
2015     SMTOWN The Stage


Television Dramas
2009     Tae Hee, Hye Kyo, Ji Hyun    
2010     Athena: Goddess of War
2011     Moon Night '90
High Kick! 3     2011
2012     Salamander Guru and The Shadows   
2013     Dating Agency: Cyrano


Television Show
2010     Dream Team    
2012     Immortal Songs 2 
2014     We Got Married
2015     Match Made in Heaven Returns 
Off to School     2015
2016     Hit the Stage  

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود