Coffee-net.ir

لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [آرشیو]

1399 Calendar Wallpaper

بیوگرافی کیم گو یون

کیم گو ایون

نام اصلی : کیم گو یون / Kim Go eun / 김고은
تاریخ تولد : 2 جولای 1991
محل تولد : سئول . کره جنوبی
تحصیل :  Kaywon High School of Arts
حرفه : بازیگر
سال های فعالیت : 2012 تاکنون
کمپانی اسپانسر :  Jangin. Hodu&U .BH

 

زندگینامه

کیم گو یون متولد 2 جولای 1991 بازیگر اهل کره جنوبی است. او به خاطر بازی در فیلم منتقدانه A Muse در سال 2012 که برنده چندین جایزه بهترین بازیگر نقش مکمل زن در کره جنوبی را به دست آورد،سپس در سال های بعد در فیلم های هیجان انگیزی چون هیولا جنایی (2014)، دختر سکه (2015) و خاطرات شمشیر (2015) ظاهر شد. پس از آن کیم بازی های خود را در تلویزیون گسترش داد که در آن نقشهای اصلی در پنیر ترومپتونی تلویزیون در تله (2016) و گاردین: خدای تنها و بزرگ (2016-2017) را بازی کرد که با استقبال زیادی روبه رو شد.

سنین جوانی و تحصیل
در سال 1994، زمانی که او چهار سال داشت، خانواده کیم به پکن، چین رفتند و 10 سال آنجا زندگی کردند. مدیر یونگ جی وو در تربیت او اعتقاد دارد و می گوید: "او به طور طبیعی کنجکاو و شجاع است؛ او قوی است به این معنی که او به راحتی تحت تاثیر قرار نمی گیرد؛ او کارها را فقط به این دلیل انجام نمی دهد که دیگران آن را انجام دهند". کیم پس از تماشای چن کیگ با همسران بارها و بارها و بارها گریه کرد، کیم تصمیم گرفت که به یک فیلمساز تبدیل شود. اما او شانس این را داشت که به سمت تئاتر برود. او در دانشکده درام در دانشگاه هنر ملی کره وارد شد.

جوایز
Grand Bell Award for Best New Actress_ A Muse   2012
Blue Dragon Film Award for Best New Actress_ A Muse   2012
2015   Bucheon International Fantastic Film Festival_ Coin Locker Girl
2016   Cheese in the Trap _جایزهٔ هنری پاک‌سانگ برای بهترین بازیگر جدید زن در تلویزیون


Filmography
2012     A Muse   
Yeonga     2012
2013     Neverdie Butterfly   
2014     Monster
2015     Coin Locker Girl
Memories of the Sword     2015
The Advocate: A Missing Body     2015
2016     Canola  
2018     Byeon San  
2019     Tune in for Love  
2019     Hit and run squad
2020     Hero


Television series
2016     Cheese in the Trap 
2017     Guardian: The Lonely and Great God     

2020     The King: Eternal Monarch 


لطفا رای دهید !
(50 رای 5 از 5)

telegram share
نقل قول [moony]

سلام،ممنون بابت بیوگرافی خوبتون،ولی اسم سریال گابلین و پادشاه ابدی که دوتا از معروف ترین فیلم هاش بودن رو نیاوردید

نقل قول [مدیر]

نقل قول: moony
سلام،ممنون بابت بیوگرافی خوبتون،ولی اسم سریال گابلین و پادشاه ابدی که دوتا از معروف ترین فیلم هاش بودن رو نیاوردید


سلام ممنون از نظر شما اصلاح شد.

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود