لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]



فایل استـور : پروژه افترافکت Magazine Promo

پروژه افترافکت Magazine Promo

پروژه افترافکت Magazine Promo به همراه فیلم آموزشی در ادامه پروژه های آماده افترافکت اینبار پروژه بسیار زیبای Magazine Promo آماده کردیم که تصاویر شما را با شکل و شمایلی زیبا شبیه مجله و با کیفیت HD Resolution (1280×720p) نمایش میدهد. فایل پروژه بر روی افترافکت After Effects CS4 به بالا قابل اجرا می باشد. ضمن اینکه فیلم آموزشی نحوه استفاده نیز در فایل فشرده وجود دارد. هیچگونه پلاگینی نیاز ندارد و براحتی توسط شما قابل ویرایش می باشد.


بیوگرافی کیم گو یون

نام اصلی : کیم گو یون / Kim Go eun / 김고은
تاریخ تولد : 2 جولای 1991
محل تولد : سئول . کره جنوبی
تحصیل :  Kaywon High School of Arts
حرفه : بازیگر
سال های فعالیت : 2012 تاکنون
کمپانی :  BH Entertainment

 

زندگینامه

کیم گو یون متولد 2 جولای 1991 بازیگر اهل کره جنوبی است. او به خاطر بازی در فیلم منتقدانه A Muse در سال 2012 که برنده چندین جایزه بهترین بازیگر نقش مکمل زن در کره جنوبی را به دست آورد،سپس در سال های بعد در فیلم های هیجان انگیزی چون هیولا جنایی (2014)، دختر سکه (2015) و خاطرات شمشیر (2015) ظاهر شد. پس از آن کیم بازی های خود را در تلویزیون گسترش داد که در آن نقشهای اصلی در پنیر ترومپتونی تلویزیون در تله (2016) و گاردین: خدای تنها و بزرگ (2016-2017) را بازی کرد که با استقبال زیادی روبه رو شد.

سنین جوانی و تحصیل
در سال 1994، زمانی که او چهار سال داشت، خانواده کیم به پکن، چین رفتند و 10 سال آنجا زندگی کردند. مدیر یونگ جی وو در تربیت او اعتقاد دارد و می گوید: "او به طور طبیعی کنجکاو و شجاع است؛ او قوی است به این معنی که او به راحتی تحت تاثیر قرار نمی گیرد؛ او کارها را فقط به این دلیل انجام نمی دهد که دیگران آن را انجام دهند". کیم پس از تماشای چن کیگ با همسران بارها و بارها و بارها گریه کرد، کیم تصمیم گرفت که به یک فیلمساز تبدیل شود. اما او شانس این را داشت که به سمت تئاتر برود. او در دانشکده درام در دانشگاه هنر ملی کره وارد شد.

جوایز
Grand Bell Award for Best New Actress_ A Muse   2012
Blue Dragon Film Award for Best New Actress_ A Muse   2012
2015   Bucheon International Fantastic Film Festival_ Coin Locker Girl
2016   Cheese in the Trap _جایزهٔ هنری پاک‌سانگ برای بهترین بازیگر جدید زن در تلویزیون


Filmography
2012     A Muse   
Yeonga     2012
2013     Neverdie Butterfly   
2014     Monster
2015     Coin Locker Girl
Memories of the Sword     2015
The Advocate: A Missing Body    2015
2016     Canola  
2018     Byeon San  

Television series
2016     Cheese in the Trap 
2017     Guardian: The Lonely and Great God     

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود