لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]



فایل استـور : نرم افزار گرافیکی محاسبه وزن ایده آل

نرم افزار محاسبه وزن ایده آل عنوان برنامه : محاسبه گرافیکی شاخصه توده بدن BMI
قیمت : 1,000 تومان
نوع فایل : فایل اجرایی

در این مطلب یک برنامه فارسی و گرافیکی رو برای شما عزیزان آمده کردیم با نام BMI Calculator یک برنامه ساده و زیبا برای محاسبه وزن ایده آل بر اساس پارامترهای قد ، وزن و جنسیت . در واقع شما با استفاده از این برنامه می توانید میزان دقیق اضافه وزن و یا کمبود وزن خود مطلع شوید.



بیوگرافی مون گیون یانگ

نام اصلی : مون گیون یانگ / 문근영 / Moon Geun-young
تاریخ تولد : 6 مه 1987
محل تولد : گوانگجو . کره جنوبی
ملیت : South Korean
حرفه : بازیگر . مدل
سال های فعالیت : 1997 تاکنون
کمپانی اسپانسر :  Namoo Actors

 

زندگینامه

مون گیون یانگ متولد ۶ مه ۱۹۸۷ بازیگر زن اهل کره جنوبی است. مون فعالیت هنری خود را با مدل بودن در سن ۱۲ سالگی آغاز کرد و سال بعد ۱۹۹۹ در یک مستند تلویزیونی ایفای نقش کرد. او فعالیت جدی هنری را از سال ۲۰۰۰ و با ایفای نقش در سریال داستان پاییز شروع شد او در این سریال نقش دختری به نام young Eun-suh را ایفا می‌کرد. در این سریال بود که او محبوبیت بسیار یافت ولی موفقیت بزرگ او در سال ۲۰۰۳ و با بازی در فیلم ترسناک داستان دو خواهر بود. بعد از آن او در سال ۲۰۰۴، در فیلم عروس کوچک من، در سال ۲۰۰۵ و در فیلم بی گناه ایفای نقش کرد.

مون گیون یانگ با حضور خود از کودکی در تلویزیون خود را در دل مردم جا کرده و در مقابل دیگر مشاهیر نوجوان از محبوبیت بیشتری از طرف مردم برخوردار شد که به همین خاطر به او لقب «خواهر کوچک مردم» داده شد.او در سال ۲۰۰۵ برای بازی در فیلم مراحل بیگناه در جشنواره فیلم کن حضور یافت. او در میان بازیگران زن کره‌ای از هواداران بسیاری برخوردار است و تنها بودن اسم او در فهرست بازیگران یک فیلم باعث کشیده شدن هر چه بیشتر مردم به سینماها می‌شود.

مون گیون یانگ در فوریه سال ۲۰۰۶ از دبیرستان Gwangju Gukje فارغ‌التحصیل شد و در مارس همان سال به دانشگاه Sungkyunkwan در سئول وارد شد. او در حال حاضر مشغول به تحصیل در رشته ادبیات و تاریخ کره است.

 

جوایز
۲۰۰۹   45th Baeksang Arts Awards بهترین بازیگر نقش اول زن پیشرو اقتصادی
۲۰۰۸   SBS Drama Awards  جایزه Daesang
۲۰۰۸   SBS Drama Awards  جایزه بهترین زوج با Moon Chae Won
۲۰۰۸   SBS Drama Awards  جایره برترین ۱۰ ستاره
۲۰۰۸   Grime Awards  جایزه بهترین بازیگر نقش اول زن در سریال تلویزیونی
۲۰۰۷   44th Daejong Film Awards نامزد بهترین بازیگر نقش اول زن
۲۰۰۵   42nd Daejong Film Awards جایزه بازیگر نقش مکمل زن
۲۰۰۴   25th Blue Dragon Film Awards جایزه بازیگر نقش مکمل زن
۲۰۰۴   12th Choonsa Film Awards جایزه بهترین بازیگر نقش اول زن
۲۰۰۴   41st Daejong Film Awards جایزه بهترین بازیگر نقش اول زن
۲۰۰۰   KBS Drama Awards جایزه بهترین بازیگر نقش مکمل زن جوان

Filmography
1999     On The Way
2002     Lovers' Concerto 
2003     A Tale of Two Sisters
2004     My Little Bride 
2005     Innocent Steps
2006     Love Me Notn
2015     The Throne
2017     Glass Garden


Television series
1999     Burnt Rice Teacher and Seven Potatoes    
2000     Autumn in My Heart   
Medical Center     2000
2000     guest appearance
2001     Empress Myeongseong    
2001     young Empress Myeongseong
Life is Beautiful     2001
2003     Wife  
2008     Painter of the Wind 
2010     Cinderella's Sister
Mary Stayed Out All Night     2010
2012     Cheongdam-dong Alice 
2013     Goddess of Fire
2015     The Village: Achiara's Secret
2016     Entourage

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود