لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]

Pot Player Download


فایل استـور : غیرفعال سازی آپدیت های ویندوز 10

عنوان برنامه : غیرفعال سازی آپدیت های خودکار ویندوز 10
قیمت : 10,000 ریال
نوع فایل : ستاپ(نصب کننده)

توضیحات مختصر : یکی از مشکلات کاربران خصوصا کاربران ایرانی قابلیت جدیدی است که در ویندوز 10 قرار داده شده و آن هم قابلیت  بروزرسانی خودکار آپدیت های ویندوز 10 می باشد. آپدیت ها در پس زمینه ویندوز بدون اطلاع کاربر دانلود می شود و امکان غیرفعال سازی آن در ویندوز فراهم نشده که موجب مصرف زیاد پهنای باند اینترنت می شود ، برای همین در این مطلب از سایت کافی نت IR نرم افزار کم حجم و کاربردی را به شما معرفی می کنیم که براحتی آپدیت خودکار ویندوز 10 را غیر فعال نمایید.

بیوگرافی کیم جائه ووک

بیوگرافی کیم جائه ووک

نام اصلی : کیم جائه ووک / Kim Jae-wook / 김재욱
تاریخ تولد : 2 آوریل 1983 
محل تولد : سئول . کره جنوبی
حرفه : بازیگر . مدل
سال های فعالیت : 2002 تاکنون
کمپانی اسپانسر : .(Better ENT (2015-2017) Management Soop (2017-present

 

زندگینامه
کیم جی ووک متولد 2 آوریل 1983 یک مدل و بازیگر کره جنوبی است.کیم در سئول کره جنوبی متولد شد، اما تا 7 سالگی در ژاپن بزرگ شد، سپس به کره بازگشت. و شروع به انجام فعالیت در یک گروه کرد، او زمانی که 17 ساله بود شروع به فعالیت مدلینگ نمود.کیم با توجه به زماني که در ژاپن گذرانده ، ميتواند به راحتی ژاپني صحبت کند.در سال 2002، کیم به عنوان عضو یک گروه غیردولتی به نام حاکم درام جهانی خود شد و پس از این نقش آن او در کار حرفه ای خود یعنی مدلینگ تمرکز کرد.

در سال 2007، او در نقش نو سان کی در سریال "The First Prince of the Coffee of Prince" که بیشتر به عنوان قهوه پرنس شناخته می شود بازی کرد و در کره جنوبی و چندین کشور آسیایی محبوبیت بیشتری به دست آورد. این نقش او را قادر به استفاده از مهارت زبان ژاپنی خود کرد. او بعدها در نمایشنامه "پادشاهی از باد" در سال 2008 ظاهر شد و در مه 2008 به عنوان سفیر حسن نیت برای جشنواره بین المللی فیلم جونجو (JIFF) خدمت کرد.

اولین فیلم او در سال 2009، Antique، بر پایه مانگا Antique Bakery، در کل کره جنوبی 5،608،515 دلار به فروش رسید. و به جشنواره فیلم بین المللی برلین دعوت شد. او در این فیلم Min Seon-woo، سرآشپز در مغازه کیک عتیقه بازی کرده است. این نقش او جایزه Best New Actor را در شانزدهمین جشنواره سرگرمی کره ای را به دست آورد. در همان سال، او همچنین جایزه ویژه مدلینگ را در جشنواره Model Asia دریافت کرد. در اکتبر 2009، او یک گروه راک مدرن به نام والریز به عنوان گیتاریست و آواز تشکیل داد. نام گروه از بیتلز تک "من والروز" منتشر شده در سال 1967 است.کیم اولین نقش اصلی خود را در اولین نمایشنامه کره ای Bee TV به من یادآوری کرد Love Pygmalion، که در ماه مارس 2010 پخش شد. برای این نقش او به زبان ژاپنی و کره ای صحبت کرد.

در ماه مه 2011، همراه با مدل های مدلینگ هایی چون  ژانگ یون جو، جی هیون-جون، هان هیه جین و آهنگ کیانگ آه، با همکاری  کرد که جز لیست های Top Model رفت که یک کتاب بر اساس تجارب خود در صنعت بود. او همچنین در "قلب طلایی"، معروف "جانیس من" از هنگ کنگ، که در آنجا انگلیسی صحبت می کرد، شرکت کرد. وی فیلمبرداری مری را که در تمام شب به سر برد  در 5 ژوئیه 2011 به مدت 21 ماه از وظیفه فعال پس از پنج هفته آموزش نظامی پایه به پایان رسید.

Filmography
2006     Monopoly    
2008     Antique 
2010     Heart of Gold   
2010     Bang   
2015     C'est Si Bon    
Planck Constant     2015
2016     Two Rooms, Two Nights   
The Last Princess     2016
2017     Another Way  

 

Television series
2002     Ruler of Your Own World   
2007     The 1st Shop of Coffee Prince   
Dal-ja's Spring     KBS2
2008     The Kingdom of The Winds
2010     Give Me Your Memory: Pygmalion's Love
Bad Guy     2010
Mary Stayed Out All Night     2010
2013     Who Are You
2014     Inspiring Generation  
Drama Festival "4teen"     2014
2015     Sweet Temptation
2017     Mo Tae-gu  
Temperature of Love     2017

5 ستاره
لطفا رای دهید!

در صورتی که با استخراج فایل فشرده با مشکل مواجه شدید جدیدترین نسخه برنامه WinRAR را نصب کنید. لازم به ذکر است پسورد کلیه فایل های فشرده شده www.coffe-net.ir با حروف کوچک می باشد.

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود