لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]



فایل استـور : گجت نمایش قیمت لحظه ای طلا و ارز

گجت نمایش قیمت طلا و ارز در ویندوز

دانلود گجت کاربردی نمایش آنلاین و لحظه ای قیمت طلا و ارز در ویندوز Online Gold Rate Gadget Farsi v1.5در این مطلب با یک گجت اختصاصی جهت نمایش قیمت های هر گرم طلا 18 و 24 عیار ، سکه تمام بهار آزادی ، سکه امامی ، نیم سکه ، ریع سکه و دلار (تغییرات : اضافه شدن قیمت یورو)در ویندوز در خدمت شما هستیم که توسط سایت کافی نت IR طراحی شده است. برنامه پس از اجرا در قسمت Try ویندوز (کنار ساعت) قرار می گیرد و می توانید با قرار دادن آن در استارت آپ ویندوز هر لحظه ای که تمایل داشتید از آخرین قیمت طلا و ارز با خبر شوید.

ZPlayer



بیوگرافی کیم جائه ووک

بیوگرافی کیم جائه ووک

نام اصلی : کیم جائه ووک / Kim Jae-wook / 김재욱
تاریخ تولد : 2 آوریل 1983 
محل تولد : سئول . کره جنوبی
حرفه : بازیگر . مدل
سال های فعالیت : 2002 تاکنون
کمپانی اسپانسر : .(Better ENT (2015-2017) Management Soop (2017-present

 

زندگینامه
کیم جی ووک متولد 2 آوریل 1983 یک مدل و بازیگر کره جنوبی است.کیم در سئول کره جنوبی متولد شد، اما تا 7 سالگی در ژاپن بزرگ شد، سپس به کره بازگشت. و شروع به انجام فعالیت در یک گروه کرد، او زمانی که 17 ساله بود شروع به فعالیت مدلینگ نمود.کیم با توجه به زماني که در ژاپن گذرانده ، ميتواند به راحتی ژاپني صحبت کند.در سال 2002، کیم به عنوان عضو یک گروه غیردولتی به نام حاکم درام جهانی خود شد و پس از این نقش آن او در کار حرفه ای خود یعنی مدلینگ تمرکز کرد.

در سال 2007، او در نقش نو سان کی در سریال "The First Prince of the Coffee of Prince" که بیشتر به عنوان قهوه پرنس شناخته می شود بازی کرد و در کره جنوبی و چندین کشور آسیایی محبوبیت بیشتری به دست آورد. این نقش او را قادر به استفاده از مهارت زبان ژاپنی خود کرد. او بعدها در نمایشنامه "پادشاهی از باد" در سال 2008 ظاهر شد و در مه 2008 به عنوان سفیر حسن نیت برای جشنواره بین المللی فیلم جونجو (JIFF) خدمت کرد.

اولین فیلم او در سال 2009، Antique، بر پایه مانگا Antique Bakery، در کل کره جنوبی 5،608،515 دلار به فروش رسید. و به جشنواره فیلم بین المللی برلین دعوت شد. او در این فیلم Min Seon-woo، سرآشپز در مغازه کیک عتیقه بازی کرده است. این نقش او جایزه Best New Actor را در شانزدهمین جشنواره سرگرمی کره ای را به دست آورد. در همان سال، او همچنین جایزه ویژه مدلینگ را در جشنواره Model Asia دریافت کرد. در اکتبر 2009، او یک گروه راک مدرن به نام والریز به عنوان گیتاریست و آواز تشکیل داد. نام گروه از بیتلز تک "من والروز" منتشر شده در سال 1967 است.کیم اولین نقش اصلی خود را در اولین نمایشنامه کره ای Bee TV به من یادآوری کرد Love Pygmalion، که در ماه مارس 2010 پخش شد. برای این نقش او به زبان ژاپنی و کره ای صحبت کرد.

در ماه مه 2011، همراه با مدل های مدلینگ هایی چون  ژانگ یون جو، جی هیون-جون، هان هیه جین و آهنگ کیانگ آه، با همکاری  کرد که جز لیست های Top Model رفت که یک کتاب بر اساس تجارب خود در صنعت بود. او همچنین در "قلب طلایی"، معروف "جانیس من" از هنگ کنگ، که در آنجا انگلیسی صحبت می کرد، شرکت کرد. وی فیلمبرداری مری را که در تمام شب به سر برد  در 5 ژوئیه 2011 به مدت 21 ماه از وظیفه فعال پس از پنج هفته آموزش نظامی پایه به پایان رسید.

Filmography
2006     Monopoly    
2008     Antique 
2010     Heart of Gold   
2010     Bang   
2015     C'est Si Bon    
Planck Constant     2015
2016     Two Rooms, Two Nights   
The Last Princess     2016
2017     Another Way  

 

Television series
2002     Ruler of Your Own World   
2007     The 1st Shop of Coffee Prince   
Dal-ja's Spring     KBS2
2008     The Kingdom of The Winds
2010     Give Me Your Memory: Pygmalion's Love
Bad Guy     2010
Mary Stayed Out All Night     2010
2013     Who Are You
2014     Inspiring Generation  
Drama Festival "4teen"     2014
2015     Sweet Temptation
2017     Mo Tae-gu  
Temperature of Love     2017

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود