Coffee-net.ir

لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [آرشیو]

1398 Calendar Wallpaper

بیوگرافی سئو کانگ جون

بیوگرافی سئو کانگ جون

نام اصلی : لی سئونگ هوان / Lee Seung-hwan / 이승환
نام مستعار : سئو کانگ جون  / Seo Kang-joon / 서강준
تاریخ تولد : 12 اکتبر 1993
 محل تولد : گانپو . گیونگی-دو
ملیت : کره جنوبی South Korean
تحصیلات : Dong Seoul College
حرفه : بازیگر . خواننده   
سال های فعالیت : 2012 تاکنون
کمپانی اسپانسر : Fantagio
عضو گروه : 5urprise

 

زندگینامه

سئو کانگ جون متولد  در 12 اکتبر 1993 بازیگر و خواننده کره جنوبی است که عضو گروه 5 نفره 5urprise است. او در سال 2016 با بازی در سریال تلویزیونی "پنیر در دام" شناخته شد و از آن زمان در سریال های Entourage در سال 2016 "آیا شما انسان هستید" در سال 2017 بازی کرده است که او را تبدیل به یک ستاره کرده است این دو سریال پر طرفدار از شبکه پر بیننده KBS پخش میشد.

 

 

Filmography
2014     My Love, My Bride  
2015     The Beauty Inside   
Summer Snow     2015


Television series
2012     To the Beautiful You   
2013     After School: Lucky or Not       
Good Doctor     2013 
The Suspicious Housekeeper     2013         
Haneuljae's Murder     2013      
2014     Cunning Single Lady  
What Happens to My Family?     2014    
The Best Future     2014    
2015     Splendid Politics        
To Be Continued     2015    
2016     Cheese in the Trap       
Entertainer     2016
Entourage     2016    
2017     Are You Human Too?       
Idol Fever     2017


لطفا رای دهید !
(67 رای 4 از 5)

telegram share
نقل قول [فاطمه]

ممنون از شما دوست عزیز

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود