لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]

Firefox Quantum
Pot Player Download


فایل استـور : قالب بسیار زیبا هنرمند 2017

قالب فوق العاده زیبا 2017 عنوان برنامه : قالب بسیار زیبا هنرمند 2017
قیمت : 22,000 تومان
نوع فایل : سورس قالب

دراین مطلب قالب بسیار زیبا و فوق العاده رو برای شما عزیزان آماده کردیم ، که در هیچ سایتی تاکنون منتشر نشده است. افکت های جذاب با تکنولوژی Bootstrap و کتابخانه های جی کوئری زیبایی خاصی را به این قالب بخشیده است. این قالب بیشتر مناسب صفحات معرفی هنرمندان ، صفحات شخصی ، صفحات معرفی یک محصول خاص مانند بازی ، ترانه ، برنامه می باشد. تصاویر بکار برده شده در این قالب (احسان خواجه امیری) تنها جهت معرفی قالب می باشد . لذا این هنرمند اینگونه صفحه ای با طرح قالب ما ندارد. دمو و توضیحات بیشتر را در ادامه مطلب دنبال کنید...



بیوگرافی تیفانی تانگ

بیوگرافی تیفانی تانگ

نام اصلی : تیفانی تانگ / Tiffany Tang / 唐嫣
نام چینی : تانگ یان  Tang Yan
تاریخ تولد : 6 دسامبر 1983  
محل تولد : شانگهای . چین
پیشه : بازیگر . مدل
کمپانی اسپانسر : Tang Yan Studio
همسر : Luo Jin
سال های فعالیت : 2006 تاکنون

 

زندگینامه

تانگ یان نام انگلیسی تیفانی تانگ متولد 6 دسامبر 1983 یک بازیگر چینی است. او در سال 2006 از آکادمی مرکزی درام فارغ التحصیل شد. در سال 2007، او برای جایزه بهترین بازیگر نقش مکمل زن در جشنواره تلویزیون شانگهای برای اولین فیلمش در برنامه وداع برای عشق نامزد شد. او در اواسط سال 2012 شرکت Orange Sky Entertainment را ترک کرد تا استودیوی خود را راه اندازی کند.

تانگ به عنوان "ملکه 1 میلیارد دلاری" شناخته شده است از جمله فیلم های معروف پالادین 3 (2009)، دختر من (2011)، آفتاب من (2015)، بانوی و دروغ (2015) و شاهزاده (2016) است. او در حال حاضر یکی از بزرگترین بازیگران تلویزیونی تلویزیونی چین است.

در سال 2001، او در سومین رقابت "ستاره قرن شولیه" شرکت کرد و جایزه قهرمان برتر را به دست آورد.در سال 2004، تانگ به عنوان یکی از 14 "بچه های المپیک" توسط ژانگ ییمو انتخاب شد و در مراسم افتتاح المپیک تابستانی آتن در سال 2004 حضور داشت.

 

تیفانی تانگ در شروع فعالیتش در بسیاری از فیلم ها و سریال های تلویزیونی بازی کرد. در سال 2007، او به عنوان بهترین بازیگر زن در جشنواره تلویزیون شانگهای نامزد شده و به عنوان بهترین بازیگر زن جدید در جشنواره فیلم پلاس دانشجویان پکن برای عملکرد وی در فیلم «خداحافظ عشق» انتخاب شد.

 

2009-2014: افزایش محبوبیت
پس از بازی در پالادین چینی 3 (2009)، تانگ به شهرت رسید، که از بازی ویدیویی همان عنوان اقتباس شده است.او همچنین با جی چو در سریال تلویزیونی تایوان (Pandamen) در سال 2010 همبازی شد.محبوبیت تانگ با نمایش دخترانه من (2011)، که رتبه های بالا را به دست آورد، افزایش یافت.تانگ جایزه بهترین بازیگر زن تلویزیون را در مراسم بزرگ سال 2011 نیروهای جدید و سوم جایزه های تلویزیونی در آنهویی دریافت کرد.

 

Filmography
2007     Farewell for Love            
Bullet & Brain     2007    
Dangerous Games     2007    
2008     Dowry        
2009     Qingchun Chuji 2 Shengsi Jiuzhu       
Looking for Jackie     2009
The Storm Warriors     2009    
2011     Preserve        
East Meets West     2011
2012     Finding Love 
2014     For Love or Money     
2015     Chronicles of the Ghostly Tribe      
2016     MBA Partners       
Bounty Hunters     2016
A Chinese Odyssey Part Three     2016    
2017     Cook Up a Storm        
The Three-Body Problem     2017    
Europe Raiders     2017    

 

Television
2006     Feng Man Lou       
2007     The Story of Zhen Guan         
Spring Comes Early in Grassland     2007    
2008     Modern Beauty       
2009     Life Without Language         
Born After 80     2009    
Chinese Paladin 3     2009    
2010     Pandamen        
Lightning Marriage     2010    
Dream to be Honorable 1942     2010    
2011     My Daughter        
Unbeatable 2     2011    
Waking Love Up     2011    
2012     Xuan-Yuan Sword: Scar of Sky       
A Beauty in Troubled Times     2012    
2013     Agent X         
Ad Mania     2013    
2014     Perfect Couple         
The Lady in Cubicle     2014    
2015     My Sunshine       
Lady & Liar     2015    
Legend of Fragrance     2015
The Lost Tomb     2015    
Diamond Lover     2015
Woman on the Breadfruit Tree     2015    
2016     The Princess Weiyoung   
2018     See You Again        
The Way We Were     2018

5 ستاره
لطفا رای دهید!

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود