لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]

Firefox Quantum
Pot Player Download


فایل استـور : قالب بسیار زیبا هنرمند 2017

قالب فوق العاده زیبا 2017 عنوان برنامه : قالب بسیار زیبا هنرمند 2017
قیمت : 22,000 تومان
نوع فایل : سورس قالب

دراین مطلب قالب بسیار زیبا و فوق العاده رو برای شما عزیزان آماده کردیم ، که در هیچ سایتی تاکنون منتشر نشده است. افکت های جذاب با تکنولوژی Bootstrap و کتابخانه های جی کوئری زیبایی خاصی را به این قالب بخشیده است. این قالب بیشتر مناسب صفحات معرفی هنرمندان ، صفحات شخصی ، صفحات معرفی یک محصول خاص مانند بازی ، ترانه ، برنامه می باشد. تصاویر بکار برده شده در این قالب (احسان خواجه امیری) تنها جهت معرفی قالب می باشد . لذا این هنرمند اینگونه صفحه ای با طرح قالب ما ندارد. دمو و توضیحات بیشتر را در ادامه مطلب دنبال کنید...



بیوگرافی یانگ می

بیوگرافی یانگ می

نام اصلی : یانگ می / 楊冪 / Yang Mi
نام های دیگر : Mimi Yang
تاریخ تولد : 12 سپتامبر 1986
محل تولد : پکن . چین
تحصیلات : Beijing Film Academy
پیشه : بازیگر . خواننده . تهیه کننده
سبک خوانندگی : ماندو پاپ
کمپانی اسپانسر : Jay Walk Studio
سال های فعالیت : 1991 تاکنون
همسر :  . Hawick Lau ر( 2014 حال)
فرزندان : 1

 

زندگینامه

یانگ می متولد 12 سپتامبر 1986 بازیگر و خواننده چینی است. او نخستین بازی خود را در سریال تلویزیونی تاریخی تانگ مینگ هوانگ انجام داد و بعدها به خاطر نقشهای اصلی او در سریال های تلویزیونی Paladin 3 (2009)، Palace (2011)، Swords of Legends (2014)، The Interpreterر(2016) و عشق ابدی (2017)؛ و همچنین فیلم های جزیره اسرار آمیز (2011)، Tiny Timesر(2015)، گورو شکسته (2014) و The Witnessر(2015) معروف شد و در سال 2017، او جایزه بهترین بازیگر نقش مکمل زن را در جشنواره جهانی فستیوال هوستون برای عملکرد او در Resetر(2017) به دست آورد. یانگ توسط "Southern Metropolis Daily" به عنوان یکی از بازیگران زن جدید چهارگانه انتخاب شد.

 

یانگ می در محله Xuanwu، پکن متولد شد.پدر او یک افسر پلیس و مادرش یک زن خانه دار بود که به او نام (exponentiation) را دادند زیرا پدر و مادر او هر دو نام خانوادگی Yang دارند. او از مدرسه ابتدایی تجربی پکن فارغ التحصیل شد. یانگ همچنین دانشجوی موسسه عملکرد آکادمی فیلم پکن است.


حرفه

در سال 1990، در سن چهار سالگی، یانگ اولین بازی خود را در سریال تلویزیونی "تانگ مینگ هوانگ"، به کارگردانی چن جیالین، بازی کرد و نقش شاهزاده خانم Xianning را ایفا کرد.او همچنین نقش کوتاهی را به عنوان دختر Beggar So در شاه نادان (1992)،داشت که استفن چو را به عنوان شخصیت عامیانه ستاره دار می کرد. دو سال بعد، او در سریال تلویزیونی Hou Wa مشهور شد، جایی که بازی او تاثیری جدی بر تولید کننده داشت.در سال 2002، یانگ اولین اسکریپت خود را دریافت کرد و اولین داستان رسمی خود را در The Story of a Family Noble اجرا کرد.

 

Filmography
1992     King of Beggars       
1993     Heroes' Calamities      
1997     Singer     
2005     Beijing Fairytale
2007     The Door     
2011     Mysterious Island     
East Meets West     2011
2012     All's Well, Ends Well     
Perfect Two     2012    
Love in the Buff     2012    
On My Way     2012
Painted Skin: The Resurrection     2012    
Wu Dang     2012    
The Bullet Vanishes     2012    
Holding Love     2012    
All for Love     2012
2013     Tiny Times         
Tiny Times 2     2013    
Saving Mother Robot     2013    
2014     Snow Blossom         
The Breakup Guru     2014    
Tiny Times 3     2014    
2015     You Are My Sunshine         
Tiny Times 4     2015    
Cities in Love     2015    
The Witness     2015    
Fall in Love Like a Star     2015     
2016     L.O.R.D: Legend of Ravaging Dynasties        
2017     Reset        
Brotherhood of Blades 2     2017   

 
Television
1993     Tang Ming Huang        
Hou Wa     1993    
2004     The Story of a Noble Family        
Shuang Xiang Pao     2004    
2005     Days and a Bureau        
Strange Tales of Liaozhai     2005    
2006     The Return of the Condor Heroes        
2007     Wang Zhaojun        
Beautiful Life     2007    
2008     The Prince's Education        
2009     Dark Fragrance        
Chinese Paladin 3     2009    
2010     Detective Di Renjie – Prequel        
Beauty's Rival in Palace     2010    
The Dream of Red Mansions     2010    
Unreasonable Bride     2010    
2011     The Legend of the Twelve Chinese Zodiacs         
We Are a Family     2011    
Palace     2011    
Painted Skin     2011    
Hong Wu Da An     2011    
The Four Brothers of Peking     2011    
Expressway of First Empire     2011    
Symphony of Fate     2011    
Beauty World     2011    
2012     Beijing Love Story       
Palace II     2012
Ru Yi     2012    
Legend of the Military Seal     2012    
2013     A Clear Midsummer Night        
2014     The Four Scholars in Jianghan    
Swords of Legends     2014    
V Love     2014
2016     The Interpreter        
2017     Eternal Love        
The Negotiator     2017    
2018     Legend of Fuyao        
Once a Youth     2018    

5 ستاره
لطفا رای دهید!

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود