لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]

Firefox Quantum
Firefox Quantum



بیوگرافی یانگ ژی

بیوگرافی یانگ ژی

نام اصلی : یانگ ژی / 杨紫 / Yang Zi
نام های دیگر : Andy Yang
تاریخ تولد : 6 نوامبر 1992
محل تولد : پکن . چین
ملیت : چینی
تحصیلات : Beijing Film Academy
پیشه : بازیگر . خواننده
سال های فعالیت : 1999 تاکنون
کمپانی اسپانسر :  H&R Century
همسر : Qin Junjie

 

زندگینامه

یانگ ژی متولد ۶ نوامبر ۱۹۹۲ یک هنرپیشه اهل چین است.او یکی از ستارگانی است که حضورش در فیلم‌ها، تضمین‌کنندهٔ فروش بالای آنها در گیشه است.بصعضی از فیلم هایی که یانگ در ان ایفای نقش کرده.. خانه با کودکان و نوجوانان (2005)، نبرد چانگشا (2014)، اود شادی (2016) و آرزوهای شریف (2016) است.

 
یانگ در ناحیه فانگشان (پکن) متولد شد و در آنجا به آکادمی فیلم پکن پذیرفته شد. یانگ ابتکار عمل خود را در Ru Ci Chu Shanر(1999) نشان داد. و در سال 2002، یانگ نقش کوچکی را به عنوان کنسرت دونگو در Xiaozhuang Epic بازی کرد، که نینگ جینگ را به عنوان استیو مما ستاره گذاری کرد. در سال 2003، یانگ اولین فیلمش را در «دفتر خاطرات دخترانه» بازی کرد و نامزد بهترین بازیگر جوان در جوایز فیلم Tongniu شد..

یانگ برای اولین بار در سال 2005 برای بازی Xia Xue در سریال تلویزیونی Home With Kids حضور یافت. این مجموعه در رتبه بندی چین در رتبه اول قرار گرفت و جایزه تلویزیونی برجسته تلویزیونی (برای کودکان) را در جایزه های Flying Apsaras و جوایز طلای عقاب به دست آورد. یانگ نقش خود را به عنوان Xia Xue در عاقبت خانه با کودکان 2 تصحیح کرد. در سال 2008، یانگ اولین آلبوم انفرادی خود را با نام Home With Snow منتشر کرد. او همچنین دوبله صدا را برای فیلم انیمیشن (بسیاری از مشکلات ما) Xiaotiao انجام داد.

 

در سال 2013، برای عملکردش در فیلم Insisrence، یانگ بهترین جوایز طلایی فینیکس به دست آورد او همچنین در گل در مه، باری دیگر معروف شد که توسط نویسنده مشهور چیانگ یئو نوشته شده است.
یانگ سپس در اولین فیلم جنگی خود از نبرد چانگشا (2014)، به کارگردانی Magnolia برنده جایزه کنگ Sheng شد. این مجموعه تلویزیونی بهترین نمایش در سال 2014 در Douban بزرگ بود که در اواسط ژوئیه 2014 منتشره شد. یانگ پس از رقابت Yangko Danceر(2015) در داستان عاشقانه جاسوسی رأی های عالی را دریافت کرد و مورد ستایش قرار گرفت.

 

Filmography
2003     The Law of Romance  
2004     Girl's Diary         
Lao Fei     2004    
An Old Record     2004    
Dad Wants to Divorce     2004    
The Quiet Lady     2004    
2007     The Last Fragrance         
2008     I Am a Fan        
2009     Boy and Girl         
2010     Money Makes Trouble         
Third Class Fifth Class     2010    
Death and Glory in Changde     2010    
2012     Mother's Call         
Insisrence     2012    
2014     King Tea Storm        
2015     Where Are All The Time        
2016     Papa         
Crying Out In Love     2016    
2017     A Paper

ستاره (1)
لطفا رای دهید!

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود