لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]

Pot Player Download


فایل استـور : دانلود پروژه افترافکت اسلایدشو خبری

پروژه آماده افتر افکت تیتراژ خبر

دانلود پروژه افترافکت اسلایدشو خبری News SlideShow این پروژه بسیار زیبا و در عین حال ساده و قابل ویرایش می تواند تصاویر شما را در قالب یک تیتراژ خبری نمایش دهد و از آن می توانید در کارهای حرفه ای و سفارشات خود استفاده کنید. این پروژه نیاز به پلاگین خاصی ندارد ، مدت پروژه 54 ثانیه ، حجم پروژه در حدود 50 مگابایت و کیفیت اسلایدشو خروجی شما Resolution HD 1920 × 1080 می باشد و با نسخه های After Effects CS6, CC and CC 2015 سازگار است. لازم به ذکر است این پروژه نیز در وب سایت شرکت سازنده به قیمت 18 دلار فروخته می شود.

بیوگرافی کیم اوک بین

بیوگرافی کیم اوک بین

نام اصلی : کیم اوک بین / Kim Ok-bin / 김옥빈
نام مستعار : کیم اوک وین
تاریخ تولد : 29 دسامبر 1986
محل تولد : گوانگیانگ . کره جنوبی
تحصیلات :  KyungHee University
پیشه : بازیگر
سال های فعالیت : 2005 تاکنون
کمپانی اسپانسر : Huayi Brothers
خویشاوند :  Chae Seo-jin خواهر

 

زندگینامه

کیم اوک-بین متولد ۲۹ دسامبر ۱۹۸۶ یک هنرپیشه و مدل اهل کره جنوبی است. وی از سال ۲۰۰۵ میلادی تاکنون مشغول فعالیت بوده‌است.از فیلم‌ها یا برنامه‌های تلویزیونی که وی در آن نقش داشته است می‌توان به عطش، ۱۱ ای.ام.، هنرپیشه‌های زن و صدا اشاره کرد.

 

کیم سه خواهر و برادر دارد که او فرزند بزرگ خانواده است او زمانی که کودک بود در هنرهای رزمی آموزش دیده است و سومین دان در هاپکیدو و دوم دان در تکواندو را به دست آورده است. او همچنین موی تایلندی و بوکس را اجرا می کند. و بسیار علاقه مند به اتومبیل و موتور سیکلت، مسابقه سرعت، ساخت کامپیوتر، ورزش مانند فوتبال و بیس بال است .IQ او 141 است (آزمون در مدرسه ابتدایی گرفته شده) و در حد متوسط است.

 

Filmography
2005     Voice     
2006     Arang
2006     Dasepo Naughty Girls     
2008     The Accidental Gangster and the Mistaken Courtesan     
2009     Thirst u    
2009     Actresses
2011     The Front Line    
2012     Over My Dead Body    
2013     Behind the Camera    
2013     A.M  
2015     Minority Opinion     
2017     The Villainess     
2017     The Discloser 

   
Television series
2005     Hanoi Bride     
2006     Hello, God     
2006     Over the Rainbow
2007     War of Money
2013     The Blade and Petal     
2014     Yoo-na's Street     

8 ستاره
لطفا رای دهید!

در صورتی که با استخراج فایل فشرده با مشکل مواجه شدید جدیدترین نسخه برنامه WinRAR را نصب کنید. لازم به ذکر است پسورد کلیه فایل های فشرده شده www.coffe-net.ir با حروف کوچک می باشد.

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود