لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]

Pot Player Download


فایل استـور : پروژه 3D CD/DVD Cover افترافکت

دانلود پروژه های افترافکت 3D Cover CD After Effect Project

دانلود پروژه افترافکت 3D Cover لوح فشرده سه بعدی عنوان یک تمپلیت آماده افتر افکت برای معرفی لوح فشرده (CD یا DVD) می باشد که با استفاده از آن میتوانید یک معرفی بصورت تیزر زیبا از محصول آموزشی و .... خود برای مخاطبین داشته باشید.کار کردن با این پروژه آماده افترافکت بسیار ساده است و کافی است تصاویر ، متن و موسیقی دلخواه خود را جایگزین و پروژه را رندر و منتظر خروجی زیبای آن باشید .

بیوگرافی هوانگ وو سول های

هوانگ وو سول های

نام اصلی : هوانگ وو سول های/  / Hwang Jin-hee
تاریخ تولد : 10 آگوست 1979
محل تولد : سئول .کره جنوبی
تحصیلات : Konkuk University - Film
پیشه : بازیگر
سال های فعالیت : 2008 تاکنون
کمپانی اسپانسر : Huayi Brothers

 

زندگینامه

هووان وو سول های متولد  10 آگوست 1979 یک بازیگر کره جنوبی است. او اولین بازیگری خود را به عنوان یک شخصیت "سبک بی نظیر" در کمپانی سیاه و سفید Crush and Blush در سال 2008 بازی کرد Hwang تا به حال از نقش های اصلی در ملودرام های Indie بازی کرده است از جمله عاشقان از بین رفته (2010)، سریال تلویزیونی نیازمن به یک پری (همچنین به عنوان فرستاده شده از بهشت، 2012)، و کمدی عاشقانه و هفت قدم تا بالاترین (2014) ایفای نقش کرده است.

 

 

Filmography
2008     Crush and Blush
Scandal Makers     2008
2009     Thirst    
Searching for the Elephant     2009
2010     Lovers Vanished   
2011     White: The Melody of the Curse  
2014     Virgin Theory: 7 Steps to Get On the Top 
2015     Salut d'Amour
2018     Loveswing    
Sun-Kissed Family     2018  

 
Television series
2004     Beautiful Temptation    
2010     Our Slightly Risque Relationship
2011     Believe in Love 
2012     I Need a Fairy
2013     The Sleeping Witch
2014     Glorious DayS
2015     The Great Wives
2016     Drinking Solo

4 ستاره
لطفا رای دهید!

در صورتی که با استخراج فایل فشرده با مشکل مواجه شدید جدیدترین نسخه برنامه WinRAR را نصب کنید. لازم به ذکر است پسورد کلیه فایل های فشرده شده www.coffe-net.ir با حروف کوچک می باشد.

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود