لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]

Firefox Quantum
Firefox Quantum


فایل استـور : دیکشنری لانگمن 6 برای BlueDict

دانلود دیکشنری آفلاین لانگمن 6 عنوان برنامه : دیکشنری لانگمن 6 برای BlueDict
قیمت : 2900 تومان
نوع فایل : فایل mmd و mdx برای BlueDict

دانلود مجموعه کامل دیکشنری لانگمن 6 اندروید به همراه کلیه فایل های صوتی در این مطلب ویرایش جدید دیکشنری قدرتمند و کامل لانگمن Longman Dictionary of Contemporary English, 6th به صوت کامل به همراه فایل های صوتی را آماده کردیم که می توانید به آن را به آرشیو دیکشنری های برنامه محبوب BlueDict خود اضافه کنید. [اگر هنوز با دیکشنری BlueDict آشنا نیستید اینجا کلیک کنید...]

 این دیکشنری به همراه کلیه فایل های صوتی با قابلیت تلفظ کلیه لغات و مثال ها با لهجه های آمریکایی و بریتانیایی است.
Longman Dictionary of Contemporary English 6th Edition



بیوگرافی هوانگ وو سول های

هوانگ وو سول های

نام اصلی : هوانگ وو سول های/  / Hwang Jin-hee
تاریخ تولد : 10 آگوست 1979
محل تولد : سئول .کره جنوبی
تحصیلات : Konkuk University - Film
پیشه : بازیگر
سال های فعالیت : 2008 تاکنون
کمپانی اسپانسر : Huayi Brothers

 

زندگینامه

هووان وو سول های متولد  10 آگوست 1979 یک بازیگر کره جنوبی است. او اولین بازیگری خود را به عنوان یک شخصیت "سبک بی نظیر" در کمپانی سیاه و سفید Crush and Blush در سال 2008 بازی کرد Hwang تا به حال از نقش های اصلی در ملودرام های Indie بازی کرده است از جمله عاشقان از بین رفته (2010)، سریال تلویزیونی نیازمن به یک پری (همچنین به عنوان فرستاده شده از بهشت، 2012)، و کمدی عاشقانه و هفت قدم تا بالاترین (2014) ایفای نقش کرده است.

 

 

Filmography
2008     Crush and Blush
Scandal Makers     2008
2009     Thirst    
Searching for the Elephant     2009
2010     Lovers Vanished   
2011     White: The Melody of the Curse  
2014     Virgin Theory: 7 Steps to Get On the Top 
2015     Salut d'Amour
2018     Loveswing    
Sun-Kissed Family     2018  

 
Television series
2004     Beautiful Temptation    
2010     Our Slightly Risque Relationship
2011     Believe in Love 
2012     I Need a Fairy
2013     The Sleeping Witch
2014     Glorious DayS
2015     The Great Wives
2016     Drinking Solo

ستاره (1)
لطفا رای دهید!

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود