لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]

Pot Player Download


فایل استـور : پروژه افترافکت 3D Book کتاب سه بعدی

دانلود پروژه های افترافکت 3D Book After Effect Project

دانلود پروژه افترافکت 3D Book کتاب سه بعدی یک قالب آماده زیبا برای نویسندگان عزیز می باشد که با استفاده از آن میتوانید یک Demo خلاصه از کتاب خود در قالب تیزر ویدئویی نمایش دهید. فقط لازم است متن ها و لوگوی خود را جایگزین کنید و پروژه را رندر و منتظر خروجی زیبای آن باشید...

بیوگرافی کنگ یه وان

بیوگرافی کنگ یه وان

نام اصلی : کنگ یه وان / 강예원 / Kim Ji-Eun
تاریخ تولد : 15 مارس 1980
محل تولد : سئول .کره جنوبی
تحصیلات : Hanyang University – Department of Music
پیشه : بازیگر
سال های فعالیت : 2000 تاکنون
کمپانی : S.M. Culture & Contents

 

زندگینامه

کنگ یه وان متولد 15 مارس 1980 بازیگر کره ای است. او برای نقش Haeundae، Harmony و Quick شناخته شده است.کانگ یو وون یک خواننده ناشناس بود و از اواخر دوره ابتدایی، به عنوان یک سبرین، آموزش کلاسیک آواز را آغاز کرد. او در سال 2009 متولد شد و به دلیل ایجاد گره های آوازی که در خواندن داشت کار خود را به عنوان یک بازیگر در فیلم های درام ادامه داد. نقش کانگ در فیلم Haeundae مشکلات پیچیده صوتی او را تشدید کرد، به دلیل صحنه های زیادی که او باید فریاد بزند.

 

Filmography 
Addicted     2002
2007     Miracle on 1st Street    
2009     Haeundae    
2010     Harmony
Hello Ghost     2010
2011     Quick    
2012     Ghost Sweepers   
2014     The Huntresses   
My Ordinary Love Story     2014
2015     Love Clinic   
2016     El Condor Pasa  
Insane     2016
Trick     2016
2017     Part-Time Spy    


Television series
2001     Honey Honey        
2002     Who's My Love        
Five Brothers and Sisters     2002
2003     Long Live Love         
2004     My 19 Year Old Sister-in-Law        
2012     One Thousandth Man       
2014     Bad Guys         
2016     Becky's Back   
2017     Man Who Dies t

4 ستاره
لطفا رای دهید!

در صورتی که با استخراج فایل فشرده با مشکل مواجه شدید جدیدترین نسخه برنامه WinRAR را نصب کنید. لازم به ذکر است پسورد کلیه فایل های فشرده شده www.coffe-net.ir با حروف کوچک می باشد.

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود