لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]

Firefox Quantum
Firefox Quantum


فایل استـور : قالب بسیار زیبا هنرمند 2017

قالب فوق العاده زیبا 2017 عنوان برنامه : قالب بسیار زیبا هنرمند 2017
قیمت : 22,000 تومان
نوع فایل : سورس قالب

دراین مطلب قالب بسیار زیبا و فوق العاده رو برای شما عزیزان آماده کردیم ، که در هیچ سایتی تاکنون منتشر نشده است. افکت های جذاب با تکنولوژی Bootstrap و کتابخانه های جی کوئری زیبایی خاصی را به این قالب بخشیده است. این قالب بیشتر مناسب صفحات معرفی هنرمندان ، صفحات شخصی ، صفحات معرفی یک محصول خاص مانند بازی ، ترانه ، برنامه می باشد. تصاویر بکار برده شده در این قالب (احسان خواجه امیری) تنها جهت معرفی قالب می باشد . لذا این هنرمند اینگونه صفحه ای با طرح قالب ما ندارد. دمو و توضیحات بیشتر را در ادامه مطلب دنبال کنید...



بیوگرافی کنگ یه وان

بیوگرافی کنگ یه وان

نام اصلی : کنگ یه وان / 강예원 / Kim Ji-Eun
تاریخ تولد : 15 مارس 1980
محل تولد : سئول .کره جنوبی
تحصیلات : Hanyang University – Department of Music
پیشه : بازیگر
سال های فعالیت : 2000 تاکنون
کمپانی : S.M. Culture & Contents

 

زندگینامه

کنگ یه وان متولد 15 مارس 1980 بازیگر کره ای است. او برای نقش Haeundae، Harmony و Quick شناخته شده است.کانگ یو وون یک خواننده ناشناس بود و از اواخر دوره ابتدایی، به عنوان یک سبرین، آموزش کلاسیک آواز را آغاز کرد. او در سال 2009 متولد شد و به دلیل ایجاد گره های آوازی که در خواندن داشت کار خود را به عنوان یک بازیگر در فیلم های درام ادامه داد. نقش کانگ در فیلم Haeundae مشکلات پیچیده صوتی او را تشدید کرد، به دلیل صحنه های زیادی که او باید فریاد بزند.

 

Filmography 
Addicted     2002
2007     Miracle on 1st Street    
2009     Haeundae    
2010     Harmony
Hello Ghost     2010
2011     Quick    
2012     Ghost Sweepers   
2014     The Huntresses   
My Ordinary Love Story     2014
2015     Love Clinic   
2016     El Condor Pasa  
Insane     2016
Trick     2016
2017     Part-Time Spy    


Television series
2001     Honey Honey        
2002     Who's My Love        
Five Brothers and Sisters     2002
2003     Long Live Love         
2004     My 19 Year Old Sister-in-Law        
2012     One Thousandth Man       
2014     Bad Guys         
2016     Becky's Back   
2017     Man Who Dies t

ستاره (1)
لطفا رای دهید!

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود