لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]

Firefox Quantum
Firefox Quantum


فایل استـور : کرک همیشگی مدیریت دانلود IDM

کرک همیشگی دانلود منیجر IDM عنوان برنامه : کرک دائمی نرم افزار مدیریت دانلود IDM
قیمت : 10,000 ریال
نوع فایل : اجرایی

توضیحات مختصر : یکی از مشکلات نرم افزار مدیریت دانلود IDM (InternetDownloadManager) از کار افتادن کرک های این برنامه به دلیل سرعت بروزرسانی آن است که کاربر از دست پیام های پیاپی جعلی بودن سریال کلافه می شود ! از یک طرف لایسنس سالیانه این برنامه حدودا 60000 تومان هزینه دارد ! شما دانلود و اجرای این کرک برای همیشه خیالتان راحت می شود.



بیوگرافی پارک بو گام

بیوگرافی پارک بو گام

نام اصلی : پارک بو گام / Park Bo gum / 박보검
تاریخ تولد : 16 ژوئن 1993
محل تولد : سئول .کره جنوبی
تحصیلات : Myongji University  
حرفه : بازیگر
سالهای فعالیت : 2011 تاکنون
کمپانی اسپانسر : Blossom Entertainment

 

زندگینامه

پارک بو گام متولد 16 ژوئن 1993 بازیگر مرد اهل کره جنوبی است. او به خاطر طیف گسترده ای از نقش هایش در فیلم و تلویزیون شناخته شده است از جمله وکیل روانپزشکی در Hello Monsterر(2015)، بازیکن نابغه ای در پاسخ 1988 (2015-2016) و پرنس چزون در عشق در ماه مه ( 2016).پارک جوانترین هنرمند به نام بازیگر سال کینگ گالوپ است. او همچنین اولین بازیگر برتر لیست قدرت مشهور کره توسط Forbes است.

سنین جوانی و تحصیل
پارک در سئول در تاریخ 16 ژوئن 1993 متولد شده و سه خواهر و برادر بزرگتر دارد. نام فامیلی اش بو گام به معنای "شمشیر ارزشمند" است. مادرش زمانی که در کلاس چهارم بود فوت کرد. او هنگامی که در مهد کودک بود، به یادگیری پیانو پرداخت و در کلیسا عضو پیانیست و گروه کر بود. او همچنین در گروه غواصی شنا در مدرسه راهنمایی سئول Mokdong بود.

در طول سال تحصیلی سال دوم دبیرستان او یک ویدئو از خودش هنگام نواختن پیانو ساخت و به سازمان های برجسته مدیریت استعدادها فرستاد که منجر به ارائه چندین پیشنهاد شد. پارک که در ابتدا می خواست یک خواننده ترانه نویس باشد، بعدا پیشنهاد خود را مبنی بر اینکه او به خوبی عمل می کند، مسیر شغلی خود را تغییر داد. او در سال 2012 از دبیرستان شینمم فارغ التحصیل شد و در ماه مارس سال 2014 در دانشگاه میونجی به عنوان دوره کارشناسی تئاتر موزیک ثبت نام کرد. Park با وجود فعالیت حرفه ای خود، یک زندگی فعال دانشگاهی را برگزار کرد و برنامه تبادل فرهنگی خارج از کشور دانشگاهی خود را در اروپا نشان داد. او همچنین کارگردانی یک اثر را بر اساس آثار آنتون چوكو انجام داده است و به عنوان مدیر موسیقی در تولید كلاس فارغ التحصیلی اسپری موی مشغول به كار بوده است.

2011-2013: آغاز
پارک به عنوان یک بازیگر زیر نظر کمپانی HQ Sidus بازی کرد، و در فیلم هیجان انگیز فیلم Blind در سال 2011 بازی کرد. سپس به کمپانی Blossom Entertainment پیوسته و در فیلم کمدی کمپانی Runway Copر(2012)، یک فیلم Still Pictureر(2012) و درام «Mask of the Bride»ر(2012) به نمایش گذاشته شد. در سال 2013، او اولین نقش اصلی خود را در نمایشنامه آخر هفته "Wonderful Mama" بازی کرد و نقش پسر بوسه ی شخصیت Bae Jong-ok را بازی می کرد.


2014-2015: افزایش محبوبیت و دستیابی به موفقیت
پارک در سال 2014 نسخه نوجوانان شخصیت لی سئوجین را در روزهای شگفت انگیز ملودرام اجرا کرد و بازیگر سلطنتی شیطانی در کانب بای با مانگا ژاپنی Nodame Cantabile را بازی کرد. این نقش ها جایزه پارک بهترین نامزد بازیگر جدید را در هر دو جایزه اسکار KBS و APAN ستاره به دست آورد.


در یک رویداد فن امضا برای پاسخ 1988، فوریه 2016
او بعدا در سالن کنفرانس به نمایش گذاشته شد و روز سختی (2014) را نیز در جشنواره فیلم کن و غواصی دریایی (Roaring Currents)ر(2014)،که بزرگترین فیلم کره ای در تمام دوران بود، به نمایش گذاشت.در ماه مه سال 2015، پارک به Music Bank به عنوان میزبان مشترک با ایرنه Red Velvet پیوست. مطبوعات آنها را یکی از بهترین مشارکت در تاریخ نمایش می دانستند و پارک جایزه بهترین جوایز را در جوایز KBS Entertainment جشن گرفت.

پارک از نقدهای قبلی و تصویر عمومی خود، از نظر مخاطبان و منتقدان، با نظارت جنجال برانگیزش در فیلم جنایی "Hello Monster"2015 از نظرسنجی جالب توجهی برخوردار است. تصویربرداری او جایزه محبوبیت و بهترین بازیگر نقش مکمل مرد را در پایان سال جاری جایزه جیمز جیمز به دست آورد. در همان سال، او در سکه Locker Girl معرفی شد که در جشنواره فیلم کان در فیلم نمایش داده شد.

Filmography
2011     Blind         
2012     Runway Cop        
2014     A Hard Day        
The Admiral: Roaring Currents     2014    
Twinkle-Twinkle Pitter-Patter     2014
2015     Coin Locker Girl      

 
Television series
2012     Hero         
Drama Special "Still Picture"     2012    
Bridal Mask     2012
2013     Wonderful Mama        
2014     Wonderful Days        
Naeil's Cantabile     2014    
2015     The Producers   
Hello Monster     2015    

2016     Reply 1988        
2016     Love in the Moonlight

ستاره (1)
لطفا رای دهید!

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود