لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]

Firefox Quantum
Pot Player Download


فایل استـور : دانلود پروژه آماده افترافکت PhotoLogo

پروژه آماده افتر افکت فتو لوگو

دانلود پروژه افترافکت فتولوگو در این مطلب پروژه بسیار زیبا و سه بعدیPhoto Logo رو برای شما عزیزان آماده کردیم که از چند بخش تشکیل شده و هر بخش تصاویر شما را به زیباترین شکل ممکن و سه بعدی نمایش و در آخر لوگو شما ظاهر می گردد. همانند سایر پروژه ها به پلاگین خاصی نیاز ندارد و با افترافکت نسخه های After Effects Version CS5, CS5.5, CS6, CC سازگار است. کیفیت خروجی FHD با تفکیک پذیری 1920×1080 پیکسل و حجم پروژه 15 مگابایت با رندرینگ سریع می باشد. لازم به ذکر است این پروژه نیز در مارکت شرکت سازنده به قیمت 24 دلار به فروش میرسد.


بیوگرافی سونگ جونگ کی

بیوگرافی سونگ جونگ کی

نام اصلی : سونگ جونگ کی / 송중기 / Song Joong-ki
تاریخ تولد : 19 سپتامبر 1985
محل تولد : دونگ، دژجون .کره جنوبی
تحصیلات : Sungkyunkwan University
حرفه : بازیگر
سالهای فعالیت : 2008 تاکنون
کمپانی اسپانسر : Blossom Entertainment
همسر : Song Hye-kyoر(2017 حال)

 

زندگینامه

سونگ جونگ-کی متولد ۱۹ سپتامبر ۱۹۸۵ بازیگر اهل کرهٔ جنوبی است.وی با ایفای نقش در سریال «رسوایی سونگ‌کیون‌کوان» و حضور در برنامهٔ «مرد دونده» به شهرت رسید. اوّلین حضور چشم‌گیر او در سال ۲۰۱۲، و در ملودرام «مرد بی‌گناه» بود. همچنین در فیلم موفّق «پسر گرگ‌نما» نیز به ایفای نقش پرداخته است.او در سال ۲۰۱۶ و پس از سپری کردن خدمت سربازی، با ایفای نقش در سریال «نسل خورشید»، به حرفهٔ خود بازگشت.

 

سنین جوانی و تحصیل
سونگ جونگ به اسکیت سرعت علاقه زیادی دارد و در سنین نوجوانی در مسابقات بسیاری شرکت کرده استاو در آخرین مسابقه اش برای نمایش اسکیت بازان ملی در سریال تلویزیونی Triple دچار جراحت شد. که او را مجبور کرد در اولین سال تحصیل در دبیرستان ورزش را ترک کند. او در تحصیلاتش ادر دبیرستان فوق العاده بود و در مجموع 400 امتیاز در آزمون ورودی کالج ملی خود 380 امتیاز کسب کرد و پذیرش دانشگاه Sungkyunkwan را پذیرفت.  در حالی که در سئول آمادگی آزمون ورودی را داشت.

 

Filmography
2008     A Frozen Flower    
2009     Five Senses of Eros  
The Case of Itaewon Homicide    2009
2010     Hearty Paws 2    
2011     Penny Pinchers    
2012     Pengi and Sommi 
The Grand Heist     2012
A Werewolf Boy     2012
2017     The Battleship Island    


Television series
2007     Get Karl! Oh Soo-jung    
2008     Love Racing    
My Precious You     2008
2009     Triple    
My Fair Lady     2009
Will It Snow for Christmas?     2009
2010     OB & GY    
Sungkyunkwan Scandal     2010
2011     Deep Rooted Tree   
2012     The Innocent Man    
2016     Descendants of the Sun   
The Sound of Your Heart     2016
2017     Man to Man    

5 ستاره
لطفا رای دهید!

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود