لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]

Firefox Quantum
Pot Player Download


فایل استـور : محاسبه اقساط و بهره وام های بانکی

دانلود نرم افزار اقساط و سود وام های بانکی

دانلود نرم افزار محاسبه اقساط و بهره وام های بانکی در ادامه نرم افزار های فارسی و کاربردی ، برنامه ای محاسبه گر اقساط و بهره وام های بانکی رو برای شما طراحی کردیم. این برنامه با توجه به میزان مبلغ وام درخواستی و درصد سود و همچنین مدت زمان بازپرداخت با فرمول جدید بانک ها ، اقساط ماهیانه به همراه بهره کل وام را برای شما محاسبه و نمایش میدهد. این برنامه همچنین جهت مقایسه اقساط ، محاسبه با فرمول گذشته را نیز دارد. پیشنهاد می کنم این برنامه را به آرشیو نرم افزارهای ویندوز خود اضافه کنید. چرا که ممکن در آینده شما و یا اقوام نزدیکتان بخواهند وام بگیرند.



بیوگرافی کواک دانگ یئان

بیوگرافی کواک دانگ یئان

نام اصلی : کواک دانگ یئان / Kwak Dong-yeon / 곽동연
تاریخ تولد : 19 مارس 1997
محل تولد : داجون .کره جنوبی
حرفه : بازیگر .نوازنده
سالهای فعالیت : 2012 تاکنون
کمپانی اسپانسر : FNC Entertainment

 

زندگینامه

کواک دونگ یون متولد 19 مارس 1997 بازیگر و نوازنده اهل کره جنوبی است. او در سریال تلویزیونی "شوهر من خانواده دارد" را در سال 2012 بازی کرد که باعث شد برای نخستین بار "جوایز کره ای" دریافت کند. او به خاطر بازی در سریال های در نوجوانی مدلی (2013)، کشاورز مدرن (2014) و در سال 2016 با بازی "Love in the Moonlight" شناخته شده است.کوک همچنین عضو گیتاریست گروه کوکاما (به معنای واقعی کلمه "گروه کودکان کوچکی") است که توسط کمپانی FNC Entertainment اداره می شود.

 

کوک دونگ در 19 مارس 1997 در دجون، کره جنوبی به دنیا امده است و دو خواهر و برادر بزرگتر دارد.در 13 سالگی، او به طور دائم در سئول اقامت کرد تا رویای خود را برای هنرمند شدن دنبال کند. او در سال 2010 از موسیقی FNC آکادمی کامل گذراند و همچنین درس های بازیگری را در بر گرفت. در فوریه 2013 او از دبیرستان مونروه فارغ التحصیل شد و در نهایت از دانشکده هنرهای نمایشی سئول فارغ التحصیل شد.

 

Filmography
2016     Misbehavior         
2017     Man of Will      

  
Television series
2012     My Husband Got a Family   
2013     Jang Ok-jung, Living by Love  
Adolescence Medley     2013
2014     Inspiring Generation    
Drama Special: Middle School Student A     2014
Modern Farmer     2014
2015     Splendid Politics   
Drama Special: Avici     2015
2016     Please Come Back, Mister   
Puck!     2016
Pied Piper     2016
The Master of Revenge     2016
Love in the Moonlight     2016
2017     Fight for My Way 
Reunited Worlds     2017

5 ستاره
لطفا رای دهید!

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود