لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]

Firefox Quantum
Firefox Quantum


فایل استـور : محاسبه اقساط و بهره وام های بانکی

دانلود نرم افزار اقساط و سود وام های بانکی

دانلود نرم افزار محاسبه اقساط و بهره وام های بانکی در ادامه نرم افزار های فارسی و کاربردی ، برنامه ای محاسبه گر اقساط و بهره وام های بانکی رو برای شما طراحی کردیم. این برنامه با توجه به میزان مبلغ وام درخواستی و درصد سود و همچنین مدت زمان بازپرداخت با فرمول جدید بانک ها ، اقساط ماهیانه به همراه بهره کل وام را برای شما محاسبه و نمایش میدهد. این برنامه همچنین جهت مقایسه اقساط ، محاسبه با فرمول گذشته را نیز دارد. پیشنهاد می کنم این برنامه را به آرشیو نرم افزارهای ویندوز خود اضافه کنید. چرا که ممکن در آینده شما و یا اقوام نزدیکتان بخواهند وام بگیرند.



بیوگرافی شین ها کیون

بیوگرافی شین ها کیون

نام اصلی : شین ها کیون / Shin Ha-kyun / 신하균
تاریخ تولد : 30 می 1974
محل تولد : کره جنوبی South Korea
تحصیلات :  Seoul Institute of the Arts
حرفه : بازیگر
سال های فعالیت : 1998 تاکنون
کمپانی اسپانسر : Hodoo Entertainment

 

زندگینامه

شین‌ها کیون متولد ۳۰ می ۱۹۷۴ بازیگر اهل کره جنوبی است. او با بازی در سریال بیمارستان چونا در ایران شناخته شده‌است.شین‌ها کیون بازیگری که در سئول متولد شده است، مدرک خود را از موسسه معتبر هنر سئول دریافت کرد. او قبل از بازی در اولین فیلم خود در سال ۲۰۰۰ به بازی در تئاترهای بسیاری که در سطح شهر انجام می‌شد نقش آفرینی کرده بود. او در اولین فیلم خود به نقش آفرینی در قالب یک سرباز کره شمالی پرداخت. سپس با بازی در فیلم‌ها و سریال‌های متعدد استعداد خود را نشان داد تا جایی که برای بازی در سریال مغز (بیمارستان چونا) که درآن نقش یک جراح مغز و اعصاب را بازی می‌کرد توانست در سال ۲۰۱۱ جایزه KBS Drama Awards را دریافت کند و تا به حال جوایز زیادی کسب نموده است. در وصف او کافی است بگوییم که بازیگری است که در نقش‌های بسیار متنوعی بازی کرده است و در بیشتر آن‌ها موفق بوده است.

 
شین ها کیون در ابتدا به عنوان یک بازیگر سینمایی در موسسه هنر سئول تمرین میکرد که تا قبل از شروع به کار در شمار زیادی از نمایشنامه های جان جین بازی کرده بود. در سال 1998 جانگ جین اولین  فیلم خود را به نام The Happenings ساخت که نقش اصلی فیلم را به شین ها کیون داد از آن زمان تاکنون تقریبا تمام فیلمهای برجسته ی جانگ ظاهر شده است. کارگردان کیم جی وون با تحت تاثیر قرار دادن توانایی های بازیگری او نیز در نقش های کوچک در The Foul King و 30 دقیقه فیلم اینترنتی او در خارج از خانه بازی کرد.

شین نخستین ستاره ای بود که نقش او به عنوان یک سرباز جوان کره شمالی در اواخر سال 2000 در منطقه امنیتی مشترک پارک چان ووک به شمار می رفت. شانزده سال بعد، شین دو نقش قوی را بر عهده گرفت که توانست هنر بازیگری خود را نشان دهد.

و همچنین بازی شین در دو فیلم بسیار متفاوت در طول جنگ کره ای - خوش آمدید به Dongmakgol، dramaedy که در روستای کوهستانی کوچک رخ می دهد، و داستان هولناک از سربازانی که بر سر یک تپه کوچک، بمب گذاری شده که به طور مرتب دست ها را تغییر می دهد مبارزه می کند. او در ابتدا فقط بازیگر سینما بود، که تنها در یک سریال تلویزیونی به نام شخص خوب که در سال 2003 پخش شد بازی کرده بود. اما در سال 2010 او به تلویزیون برمیگردد که در Harvest Villa کانال تلویزیونی پخش می شود. پس از آن در سال 2011 درام مغزی پزشکی، تصویر او از یک جراح مغز و اعصاب سرپایی و جاه طلب باعث محبوبیت زیاد او میشود که بعدها جایزه بزرگ Daesang  در جوایز سینمایی بدست می آورد.

زندگی شخصی
در اوت 2016 معلوم شد که او با  بازیگر کیم گو ایون که 17 سال از او کوچکتر است قرار می گذارد که این رابطه از طرف دو کمپانی در مارس 2017 تایید شد و این دو پس از گذشت 8 ماه به از یکدیگر جدا شدند.خواهرش، پارک یون جوان عضو سابق گروه دختران K-pop-Brave Girls است.

 

Filmography
1998     The Happenings     
1999     The Spy    
2000     Coming Out    
The Foul King     2000
Joint Security Area     2000
2001     Guns & Talks    
2002     Surprise Party
No Comment     2002
2003     Save the Green Planet
A Man Who Went to Mars     2003    
Good Person     2003
2004     My Brother    
Hair     2004
2005     Sympathy for Lady Vengeance    
Welcome to Dongmakgol     2005
Murder, Take One     2005    
2006     No Mercy for the Rude 
2007     My Son    
2008     The Game
2009     Thirst  
2010     Harvest Villa   
Quiz King     2010
Cafe Noir     2010
2011     The Front Line   
Brain     2011
2012     The Thieves    
First Position     2012
2013     All About My Romance 
Running Man     2013
2014     Mr. Back  
Big Match     2014
2015     The Age of Innocence    
2016     Pied Piper    
Detour     2016 
2017     The Villainess        
2017     Room     
2017     Wind Wind Wind    

ستاره (1)
لطفا رای دهید!

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود