لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]

Firefox Quantum
Pot Player Download


فایل استـور : دانلود پروژه افترافکت اسلایدشو خبری

پروژه آماده افتر افکت تیتراژ خبر

دانلود پروژه افترافکت اسلایدشو خبری News SlideShow این پروژه بسیار زیبا و در عین حال ساده و قابل ویرایش می تواند تصاویر شما را در قالب یک تیتراژ خبری نمایش دهد و از آن می توانید در کارهای حرفه ای و سفارشات خود استفاده کنید. این پروژه نیاز به پلاگین خاصی ندارد ، مدت پروژه 54 ثانیه ، حجم پروژه در حدود 50 مگابایت و کیفیت اسلایدشو خروجی شما Resolution HD 1920 × 1080 می باشد و با نسخه های After Effects CS6, CC and CC 2015 سازگار است. لازم به ذکر است این پروژه نیز در وب سایت شرکت سازنده به قیمت 18 دلار فروخته می شود.


بیوگرافی لی سانگ یئوب

بیوگرافی لی سانگ یئوب

نام اصلی : لی سانگ یئوب / Lee Sang-yeob / 이상엽
تاریخ تولد : 8 مه 1983
محل تولد : کره جنوبی South Korea
حرفه : بازیگر . تهیه کننده
سالهای فعالیت : 2007 تاکنون
کمپانی اسپانسر : Daydream Entertainment

 

زندگینامه

لی سانگ یوب متولد 8 مه 1983 بازیگر و تهیه کننده اهل کشور کره جنوبی است. وی از سال 2007 تاکنون مشغول فعالیت می باشد.

 


Television series
2007      KBS2    
2008     King Sejong the Great   
2008     Kokkiri Elephant
The Art of Seduction     2008    
Here He Comes     2008    
2009     Her Style        
2011     Midas    
Miss Ripley     2011
Can't Lose     2011    
I Live in Cheongdam-dong     2011
2012     Koisuru Maison ~Rainbow Rose    
The Innocent Man     2012
2013     Jang Ok-jung, Living by Love   
The Greatest Thing in the World     2013
Give Love Away     2013
2015     House of Bluebird    
2016     Signal    
The Master of Revenge     2016
Doctors     2016
Home Sweet Home     2016
Listen to Love     2016
2017     While You Were Sleeping    
You're Closer Than I Think     2017
2018     Hymn of Death    


Filmography
2008     A Man Who Was Superman   
Lovers of Six Years     2008    
2011     Penny Pinchers    
2012     The Nutcracker in 3D   
2013     The Flu   
2014     Ex-Files   
2018     Gomtaengi        

ستاره (1)
لطفا رای دهید!

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود