لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]

Pot Player Download


فایل استـور : دیکشنری لانگمن 6 برای BlueDict

دانلود دیکشنری آفلاین لانگمن 6 عنوان برنامه : دیکشنری لانگمن 6 برای BlueDict
قیمت : 2900 تومان
نوع فایل : فایل mmd و mdx برای BlueDict

دانلود مجموعه کامل دیکشنری لانگمن 6 اندروید به همراه کلیه فایل های صوتی در این مطلب ویرایش جدید دیکشنری قدرتمند و کامل لانگمن Longman Dictionary of Contemporary English, 6th به صوت کامل به همراه فایل های صوتی را آماده کردیم که می توانید به آن را به آرشیو دیکشنری های برنامه محبوب BlueDict خود اضافه کنید. [اگر هنوز با دیکشنری BlueDict آشنا نیستید اینجا کلیک کنید...]

 این دیکشنری به همراه کلیه فایل های صوتی با قابلیت تلفظ کلیه لغات و مثال ها با لهجه های آمریکایی و بریتانیایی است.
Longman Dictionary of Contemporary English 6th Edition

بیوگرافی پارک های جین

بیوگرافی پارک های جین

نام اصلی : پارک های جین /박해진 / Park Hae-jin
تاریخ تولد : 1 می 1983
محل تولد : بوسان .کره جنوبی
ملیت : South Korean
حرفه : بازیگر . مدل
سالهای فعالیت : 2006 تاکنون

 

زندگینامه

پارک هئ جین متولد 1 مه 1983 یک بازیگر اهل کره جنوبی است. بهترین نقشهای او در «درام عشق من از ستار» (2013) و «دکتر غریبه» (2014) و نقشهای اصلی او در بدبختها (2014)، «پنیر در دام» (2016) و «مرد به مرد» (2017) است.

 

Filmography
2010     The Rhythm of Chopsticks   
2015     Snow is on the Sea   
2018     Cheese in the Trap  


Television series
2006     Famous Chil Princesses        
2007     Heaven & Earth   
2008     East of Eden         
2009     Hot Blood         
2011     Qian Duo Duo Marry Remember         
2012     Another Kind of Splendid Life    
Seoyoung, My Daughter     2013    
2013     Love's Relativity        
My Love from the Star     2013    
2014     Doctor Stranger   
Bad Guys     2014    
2016     Cheese in the Trap        
Far Away Love     2016    
2017     Man to Man        
2018     Four Men         

2 ستاره
لطفا رای دهید!

در صورتی که با استخراج فایل فشرده با مشکل مواجه شدید جدیدترین نسخه برنامه WinRAR را نصب کنید. لازم به ذکر است پسورد کلیه فایل های فشرده شده www.coffe-net.ir با حروف کوچک می باشد.

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود