Coffee-net.ir

لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [آرشیو]

1399 Calendar Wallpaper

بیوگرافی فنگ شائوفنگ

بیوگرافی فنگ شائوفنگ

نام اصلی : فنگ شائوفنگ / 冯绍峰 /Feng Shaofeng
تاریخ تولد :  ۷ اکتبر ۱۹۷۸ ‏
محل تولد : شانگهای، چین
ملیت : چینی
حرفه : بازیگر
سال‌های فعالیت  : ۲۰۰۱ تاکنون

 

زندگینامه

فنگ شائوفنگ متولد ۷ اکتبر ۱۹۷۸ یک هنرپیشه اهل چین است.از فیلم‌ها یا برنامه‌های تلویزیونی که وی در آن نقش داشته است می‌توان به انتقام سفید، قاره، پادشاه میمون ۲ و شمشیر اژدها اشاره کرد.

 

Filmography
2004     Brush Up My Sisters        
2006     Dragon Gate Station        
2011     White Vengeance        
2012     Painted Skin: The Resurrection       
Threads of Time     2012
2013     Young Detective Dee: Rise of the Sea Dragon        
Love Will Tear Us Apart     2013
2014     Snow Blossom   
The Continent     2015    
The Golden Era     2015    
2015     Wolf Totem        
Dragon Blade     2015
Bride Wars     2015
2016     The Monkey King 2        
The Bodyguard     2016
My Best Friend's Wedding     2016    
2017     Hanson and the Beast  
2018     The Monkey King 3         
Detective Dee: The Four Heavenly Kings     2018    


لطفا رای دهید !
(18 رای 5 از 5)

telegram share
نقل قول [مهسا]

خيلي فيلماشو دوست دارم

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود