لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]

Pot Player Download
Schwan Talghi Umbrella

بیوگرافی تانایونگ وانگتراکول

بیوگرافی تانایونگ وانگتراکول

نام اصلی :  تانایونگ وانگتراکول / ธนายง ว่องตระกูล / Thanayong Wongtrakul
تاریخ تولد : 27 نوامبر 1970
محل تولد : بانکوک .تایلند
ملیت : تایلندی
حرفه : بازیگر . مدل
سالهای فعالیت : 1990 تاکنون

 

زندگینامه

تانایونگ وانگتراکول Thanayong Wongtrakul با نام مستعار Kradum متولد 27 نوامبر 1970 بازیگر و مدل اهل کشور تایلند است. او به خاطر بازی در فیلم های کودکان تاریکی (2008) و مردی از هیچ جا (2010) شناخته شده است.

 

بیوگرافی تانایونگ وانگتراکول

 

Filmography
2004     Curse of the Sun
2008     Children of the Dark
2009     Deathwave
2010     The Man from Nowhere
2012     Hmong, Blood for Freedom
2014     Ghost Coins
2015     Siam Yuth: The Dawn of the Kingdom
2015     Lupin the 3rd as Royal


Television
Duang Jai Nai Fai Nhao     2018
2018     Matuphoom Haeng Huachai
2017     Mussaya
2017     Paragit Ruk Series
2017     Cheewit Puer Kah Huajai Puer Tur
2016     Pra Teap Rak Hang Jai
2016     Raeng Tawan
2016     Sarawat Teuan
2016     Padiwarada
2016     Kha Ma Kap Phra
2015     Mor Pee Cyber 
2015     Peuan Paeng
2015     Sai Lap Sam Mithi
2014     Ruk Ok Rit
2014     Khun Chai Ruk Leh
2014     Phleng Rak Pha Puen Taek

5 ستاره
لطفا رای دهید!

در صورتی که با استخراج فایل فشرده با مشکل مواجه شدید جدیدترین نسخه برنامه WinRAR را نصب کنید. لازم به ذکر است پسورد کلیه فایل های فشرده شده www.coffe-net.ir با حروف کوچک می باشد.

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود