لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]

Pot Player Download
Schwan Talghi Umbrella

بیوگرافی وون بین

بیوگرافی وون بین

نام اصلی : کیم دو جین / Kim Do-jin /  김도진
نام هنری : وون بین / Won Bin / 원빈
تاریخ تولد : 10 نوامبر 1977
محل تولد : شهرستان جئونگسئون .استان گانگوون
ملیت : کره جنوبی South Korean  
تحصیلات : Yong-In University – Department of Film
حرفه : بازیگر
سال های فعالیت : 1997 تاکنون
کمپانی اسپانسر : Eden 9
همسر : Lee Na-young  (ا2015 حال)
فرزندان : 1

 

زندگینامه

وون بین با نام اصلی کیم دو-جین متولد ۱۰ نوامبر ۱۹۷۷ بازیگر اهل کرهٔ جنوبی می‌باشد.وی پس از ایفای نقش در سریال «پاییز در قلب من» در سال ۲۰۰۰، به محبوبیّت چشم‌گیری دست یافت و سپس در فیلم‌های «ته‌گوکی»، «مادر» و «مردی از هیچ‌کجا» به ایفای نقش پرداخت.

بیوگرافی وون بین بازیگر کره ای

Filmography
1998     Saturday, 2:00 Pm   
2001     Guns & Talks    
2004     Taegukgi    
My Brother     2004
2009     Mother    
2010     The Man from Nowhere 


Television series
1997     Propose    
1998     Ready Go
1999     Jump
2000     Kwangki   
2000     Drama City -Small Station    
Tough Guy's Love      2000
Autumn in My Heart     2001
2002     Friends   


لطفا رای دهید !
(4 رای 5 از 5)

در صورتی که با استخراج فایل فشرده با مشکل مواجه شدید جدیدترین نسخه برنامه WinRAR را نصب کنید. لازم به ذکر است پسورد کلیه فایل های فشرده شده www.coffe-net.ir با حروف کوچک می باشد.

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود