لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]

Pot Player Download
Schwan Talghi Umbrella

بیوگرافی وون بین

بیوگرافی وون بین

نام اصلی : کیم دو جین / Kim Do-jin /  김도진
نام هنری : وون بین / Won Bin / 원빈
تاریخ تولد : 10 نوامبر 1977
محل تولد : شهرستان جئونگسئون .استان گانگوون
ملیت : کره جنوبی South Korean  
تحصیلات : Yong-In University – Department of Film
حرفه : بازیگر
سال های فعالیت : 1997 تاکنون
کمپانی اسپانسر : Eden 9
همسر : Lee Na-young  (ا2015 حال)
فرزندان : 1

 

زندگینامه

وون بین با نام اصلی کیم دو-جین متولد ۱۰ نوامبر ۱۹۷۷ بازیگر اهل کرهٔ جنوبی می‌باشد.وی پس از ایفای نقش در سریال «پاییز در قلب من» در سال ۲۰۰۰، به محبوبیّت چشم‌گیری دست یافت و سپس در فیلم‌های «ته‌گوکی»، «مادر» و «مردی از هیچ‌کجا» به ایفای نقش پرداخت.

بیوگرافی وون بین بازیگر کره ای

Filmography
1998     Saturday, 2:00 Pm   
2001     Guns & Talks    
2004     Taegukgi    
My Brother     2004
2009     Mother    
2010     The Man from Nowhere 


Television series
1997     Propose    
1998     Ready Go
1999     Jump
2000     Kwangki   
2000     Drama City -Small Station    
Tough Guy's Love      2000
Autumn in My Heart     2001
2002     Friends   

1 ستاره
لطفا رای دهید!

در صورتی که با استخراج فایل فشرده با مشکل مواجه شدید جدیدترین نسخه برنامه WinRAR را نصب کنید. لازم به ذکر است پسورد کلیه فایل های فشرده شده www.coffe-net.ir با حروف کوچک می باشد.

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود