لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]

Pot Player Download
Schwan Talghi Umbrella

بیوگرافی لین گنگشین

بیوگرافی لین گنگشین

نام اصلی : لین گنگشین / Lin Gengxin / 林更新
نام هنری : کنی لین / Kenny Lin
تاریخ تولد : 13 فوریه 1988
محل تولد : شانگهای .چین
تحصیلات : Shanghai Theatre Academy
سالهای فعالیت : 2009 تاکنون
حرفه : بازیگر

 

زندگینامه

لین گِـنگشین متولد ۱۳ فوریهٔ ۱۹۸۸ یک هنرپیشه اهل چین است.از فیلم‌ها یا برنامه‌های تلویزیونی که وی در آن نقش داشته است می‌توان به دیوار بزرگ چین اشاره کرد.

 

 

Filmography
2009     The Immemorial Magic        
2011     The Blue Cornflower        
2013     Young Detective Dee: Rise of the Sea Dragon        
2014     Just Another Margin  
My Old Classmate     2014    
Black & White: The Dawn of Justice     2014    
The Taking of Tiger Mountain     2014    
2015     Jian Bing Man   
2016     For a Few Bullets        
Sword Master     2016    
The Great Wall     2016    
2017     Journey to the West: The Demons Strike Back        
What A Day!     2017
2018     Detective Dee: The Four Heavenly Kings   

   
Television series
2011     Scarlet Heart        
2012     Xuan-Yuan Sword: Scar of Sky       
Drama Go! Go! Go!     2012
2013     Dancing Legend   
2016     God of War, Zhao Yun    
2017     Princess Agents   

1 ستاره
لطفا رای دهید!

در صورتی که با استخراج فایل فشرده با مشکل مواجه شدید جدیدترین نسخه برنامه WinRAR را نصب کنید. لازم به ذکر است پسورد کلیه فایل های فشرده شده www.coffe-net.ir با حروف کوچک می باشد.

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود