Coffee-net.ir

لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [آرشیو]

1399 Calendar Wallpaper

بیوگرافی چا تائه هیون

بیوگرافی چا تائه هیون 

نام اصلی : چا تائه هیون / 차태현 / Cha Tae-hyun
تاریخ تولد : 25 مارس 1976
محل تولد : Dangjin .کره جنوبی
تحصیلات : Kyonggi University
حرفه : بازیگر .خواننده .دی جی .شخصیت تلویزیون .کارگردان
سالهای فعالیت : 1995 تاکنون
کمپانی اسپانسر : Blossom Entertainment
همسر :  Choi Suk-eun (2006 حال)
فرزندان : 3

 

زندگینامه

چا تائه هیون متولد ۲۵ مارس ۱۹۷۶ یک هنرپیشه، دی‌جی، خواننده، و بازیگر سینما اهل کره جنوبی است. وی دارای سه فرزند به نام (چا سو چان cha soo-chan،چا سوو جین cha su-jin و چا تائه ایون cha tae-eun) می‌باشد. ایشان در سریال‌های (دو روز و یک شب، دختر لودگی من، سلام روح، پزشکان جوان و…) ایفای نقش داشته‌اند.

 

Filmography
1997     Hallelujah    
2001     My Sassy Girl         
2002     Lovers' Concerto        
2003     Crazy First Love        
Happy Ero Christmas     2003    
2004     Who's Got the Tape?    
Windstruck     2004
Two Guys     2004    
2005     Sad Movie    
My Girl and I     2005    
2007     Highway Star        
2008     Horton Hears a Who
BABO     2008    
My Mighty Princess     2008
Scandal Makers     2008    
2009     Maybe (Rabbit and Lizard)    
Triangle     2009
2010     Hello Ghost         
2011     Sunny    
Champ     2011    
2012     Never Ending Story   
The Grand Heist     2012    
2013     Steal My Heart    
2014     Tazza: The Hidden Card    
The Con Artists     2014
Slow Video     2014    
2016     My New Sassy Girl       
2017     Because I Love You       
Along With the Gods: The Two Worlds     2017    


Television series
1995     Our Sunny Days of Youth        
1996     Papa        
Looking Into Each Other's Eyes     1996 
and Loving Each Other     1996         
Daughter-in-law's Three Kingdoms     1996        
1997     First Love        
Ready Go!     1997    
1998     Shy Lovers         
Sunflower     1998    
1999     Happy Together        
I'm Still Loving You     1999
Into the Sunlight     1999    
2000     Juliet's Man    
2004     First Love of a Royal Prince    
2007     Flowers for My Life    
2008     General Hospital 2    
2011     Lights and Shadows    
2012     My Husband Got a Family   
Jeon Woo-chi     2012    
2014     Drama Festival "4teen
2015     The Producers         
2016     Love in the Moonlight    
Legend of the Blue Sea     2016
2017     Hit the Top    
2018     Matrimonial Chaos   


لطفا رای دهید !
(23 رای 5 از 5)

telegram share

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود