لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [آرشیو]

1398 Calendar Wallpaper

بیوگرافی لی یو ری

بیوگرافی لی یو ری

نام اصلی : لی یو ری /Lee Yoo-ri / 이유리
تاریخ تولد : 28 ژانویه 1980
 محل تولد : کره جنوبی South Korea
تحصیلات : Kyewon University of Arts and Design
حرفه : بازیگر .مدل
سالهای فعالیت : 2001 تاکنون
کمپانی اسپانسر : The Jun Entertainment   
همسر : Jo Kye-hyun ( 2010 حال)

 

زندگینامه

لی یو ری متولد 28 ژانویه 1980 یک بازیگر و مدل اهل کره جنوبی است. لی اولین بار برای بازی در سریال تلویزیونی نوجوان مدرسه 4 شناخته شد و پس از آن محبوبیت خود با بازی در سریال درام خانوادگی Precious Family (2005) به دست آورد.در سال های اخیر او به خاطر بازی در فیلم تلویزیونی "Twinkle Twinkle" (2011) و (2014)"here Jang Bo-ri" شناخته شده است.

در سال 2014، لی جایزه بزرگ جایزه درام MBC را بدست آورد، و از مجموع 712300 رای رایانامه توسط تماشاگران، 385،434 (حدود 54٪) را به دست آورد. او همچنین جز "پنج بازیگر برتر سال" کره رتبه بندی شده است، و به سمت دوم کیم سو هوون کوهنوردی رسیده است.

بیوگرافی لی یو ری


Television series
2019     Spring Turns to Spring    
2018     Hide and Seek    
2017     Unni is Alive   
Ms. Perfect     2017
Strongest Deliveryman     2017
My Father Is Strange     2017
2016     Honey, I am Sorry    
Pinocchio's Nose     2016
Another Oh Hae-young     2016
The Promise     2016
2015     Super Daddy Yeol  
2014     Radio DJ 
Jang Bo-ri is Here!     2014
2013     Your Lady    
2012     Blue Tower    
Ice Adonis     2012
2011     My Daughter the Flower    
Twinkle Twinkle     2011
2010     Daring Women   
2008     Don't Cry My Love   
Mom's Dead Upset     2008
2006     Invincible Parachute Agent    
Love and Ambition     2006
2005     Young-jae's Golden Days    
2004     Precious Family        
2003     Argon         
Yellow Handkerchief     2003    
Twenty     2003    
Wife     2003    
2002     MBC Best Theater    
Loving You     2002    
2001     This Is What Love Is         
Empress Myeongseong     2001
School 4     2001
1999     Hur Jun    
  
Filmography
2004     Bunshinsaba    
2005     Friendly and Harmonious        


Music videos
2007     All I Need Is Your Love
2004     Tonight         
2002    You Touched My Heart


لطفا رای دهید !
(1 رای 5 از 5)

در صورتی که با استخراج فایل فشرده با مشکل مواجه شدید جدیدترین نسخه برنامه WinRAR را نصب کنید. لازم به ذکر است پسورد کلیه فایل های فشرده شده www.coffe-net.ir با حروف کوچک می باشد.

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود