Coffee-net.ir

لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [آرشیو]

1399 Calendar Wallpaper

بیوگرافی شین سونگ روک

بیوگرافی شین سونگ روک

نام اصلی : شین سونگ روک / Shin Sung-rok / 신성록
تاریخ تولد : 23 نوامبر 1982
محل تولد : کره جنوبی
حرفه : بازیگر
سالهای فعالیت : 2003 تاکنون
کمپانی اسپانسر : HB Entertainment

بیوگرافی شین سونگ روک

زندگینامه

شین سونگ روک متولد 23 نوامبر 1982 بازیگر کره جنوبی است.او اغلب در فیلم ها و سریال های تلویزیونی ظاهر می شود، اما بیشتر در تئاتر موسیقی شناخته شده و فعال است.

بیوگرافی شین سونگ روک

Television series

2002    Shoot for the Stars
2003    A Problem at My Younger Brother's House
2006    Hyena
2007    Thank You
Drama City "I'm a Very Special Lover"    2007
2008    The Art of Seduction
One Mom and Three Dads    2008
My Life's Golden Age    2008
2009    We Got Married Season 1
2010    Definitely Neighbors
2013    My Love from the Star
2014    Trot Lovers
Liar Game    2014
The King's Face    2014
2016    On the Way to the Airport
2017    Man Who Dies to Live
2018    Return Oh Tae-seok
The Last Empress    2018
2019    Vagabond
Perfume    2019

بیوگرافی شین سونگ روک

Filmography
2005    All for Love
2007    The Worst Guy Ever
2008    Lovers of Six Years   
2010    Bloody Innocent
Finding Mr. Destiny    2010
2011    The Story of My Life
Pitch High    2011
2016    The Age of Shadows
2017    The Prison


لطفا رای دهید !
(59 رای 5 از 5)

telegram share

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود