Coffee-net.ir

لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [آرشیو]

1399 Calendar Wallpaper

بیوگرافی شین هه سان

بیوگرافی شین هه سان

نام اصلی : شین هه سان / Shin Hye-sun / 신혜선
تاریخ تولد : 31 آگوست 1989
محل تولد : سئول
ملیت : کره جنوبی South Korea
تحصیلات : Sejong University - Film Art
حرفه : بازیگر
سالهای فعالیت : 2012 تاکنون
کمپانی اسپانسر : YNK Entertainment (CJ E&M)

بیوگرافی شین هه سان

زندگینامه

شین های سان متولد 31 اوت 1989 یک بازیگر زن کره ای است. او نخستین بار در سریال مدرسه در سال 2013 ایفای نقش کرد.و اولین نقش اصلی خود را در سریال زندگی طلایی من در سال 2017 بازی کرد.در سال 2015 در سریال (شبح من) و (او زیبا بود) ایفای نقش کرد اگرچه عنوان سریال کمدی و عاشقانه بود اما شخصیتش بسیار متفاوت بود.
بیوگرافی شین هه سان
موفقیت او در سال 2016 با بازی در سریال ( پنج کافیه) به دست آمد. هر دو نقش او به عنوان یک زن آرام و عاشق بود و همبازی شدن با سونگ هوون باعث محبوبیت فراوانش در میان بینندگان شد. در همان سال، او در داستان عاشقانه فانتزی "افسانه دریای آبی" حضور داشت.

شین هه سان 

بیوگرافی شین هه سان

در سال 2017، او اولین نقش اصلی فیلم خود را در A Day بازی کرد. پس از آن Shin یک شخصیت کلیدی در یک مجموعه هیجان انگیز تحسین شده غریبه را بازی کرد. بلافاصله پس از آن، او در نقش اصلی برای اولین بار در سریال  My Golden Life حضور پیدا مرد این سریال از شبکه KBS2 پخش شد در کره جنوبی بود و بیش از 40٪ رأی دهندگان منجر به افزایش شناخت شین شد.
بیوگرافی شین هه سان
در سال 2018، شین در نقش ویژه یون سیم دایک نقش ویژه ای را بازی کرد.  او همچنین در کمدی "Still 17" بازی کرد. در سال 2019، شین هه سان در سریال فوق العاده زیبا عاشقانه فانتزی آخرین مأموریت فرشته: عشق (Angel's Last Mission: Love) ایفای نقش کرد این سریال جز پربیننده ترین سریال های 2019 شد.


 گر شین هه ن

Filmography
2014    One Summer Night
Return Match    2014
2016    A Violent Prosecutor
2017    A Day
2019    Innocence

بیوگرافی شین هه سان
Television series
2013    School
2014    Angel Eyes
High School King of Savvy    2014
2015    Forever Young
2015    Oh My Ghost
She Was Pretty Han Seol    2015
2016    Five Enough
Legend of the Blue Sea    2016
2017    Stranger
2018    My Golden Life 
2018    Still 17
The Hymn of Death    2018
2019    Angel's Last Mission: Love


لطفا رای دهید !
(79 رای 5 از 5)

telegram share

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود