Coffee-net.ir

لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [آرشیو]

1399 Calendar Wallpaper

بیوگرافی کیم دونگ جون

بیوگرافی کیم دونگ جون

نام اصلی : کیم دونگ جون / Kim Dong-jun / 김동준
تاریخ تولد : 11 فوریه 1992
محل تولد : بوسان . کره جنوبی South Korea
حرفه : بازیگر .خواننده
سبک :  K-pop
سالهای فعالیت : 2010 تاکنون

کمپانی اسپانسر : Major9

عضو گروه : ZE:A

بیوگرافی کیم دونگ جون

زندگینامه

کیم دونگ جون متولد 11 فوریه 1992 بازیگر و خواننده اهل کره جنوبی است. او از سال 210 تاکنون مشغول فعالیت می باشد کیم دونگ عضو گروه خواننده ZE:A است.و زیر نظر کمپانی Major9 کار میکند.او در درام های مختلف تلویزیونی از جمله The Fugitive of Joseon (2013) ،Jo Deul-ho (2016) ، Black (2017) و About Time ( 2018). او همچنین در فیلم هایی چون A Company Man (2012) ، Take My Hand (2014) و Dead Dead (2017) نیز بازی کرده است.

بیوگرافی کیم دونگ جون

Filmography
2011    Ronin Pop
2012    A Company Man      
2014    Take My Hand
2017    Dead Again    

بیوگرافی کیم دونگ جون
Dramas
2010    Prosecutor Princess
2011    Crossing the Youngdo Bridge
Girl K    2011
2012    You Who Rolled in Unexpectedly    
2013    The Fugitive of Joseon
Couple Clinic: Love and War 2    2013      
2014    Aftermath       
Climb The Sky Walls    2014
Boarding House 24th St    2014
2015    About Love (2nd story: Secret Love)
Selection    2015
2016    Neighborhood Lawyer Jo Deul-ho    
Still Loving You    2016
Happy Hostage    2016
2017    Black
2018    About Time
2019    Chief of Staffref


لطفا رای دهید !
(29 رای 5 از 5)

telegram share

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود