Coffee-net.ir

لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [آرشیو]

1398 Calendar Wallpaper

بیوگرافی یئو جین گو

بیوگرافی یو جین گو

نام اصلی : یئو جین گو / Yeo Jin-goo / 여진구
تاریخ تولد : 13 آگوست 1997
محل تولد : سئول .کره جنوبی South Korea
نام های دیگر : Yeo Jin-gu
حرفه : بازیگر
سالهای فعالیت : 2005 تاکنون
کمپانی اسپانسر : Janus

بیوگرافی یئو جین گو

زندگینامه

یو جین گو متولد  13 آگوست 1997 بازیگر اهل کره جنوبی است. یئو فعالیت خود را به عنوان بازیگر کودک آغاز کرد و در سال 2005 فیلم غمگین( Sad Movie) شروع به کار کرد. وی با نام مستعار برادر كوچك ملت به بازی نسخه جوانتر نقشهای اصلی در فیلم ها و درام های تلویزیونی مانند یك گل یخ زده (2008) ، غول پیکر (2010) ، ماه آغوش خورشید (2012) ، و دلتنگ تو (2012) بازی کرده است. وی به دلیل بازی در نقش اصلی فیلم اکشن Hwayi: A Monster Boy (2013) شناخته شده است، که برای آن برنده بهترین بازیگر نقش اول مرد جدید در جوایز فیلم اژدها آبی شد.

بیوگرافی یئو جین گو

از آن زمان، او در نقش های اصلی فیلم ها و سریال های Shoot Me in Heart (2015)، خانه طولانی (2015)و جنگجویان سحر (2017) و همچنین در درام های Orange Marmalade (2015) The Royal Gambler (2016) ،Circle (2017)  Reunited Worlds (2017)  The Crown Clown (2019) و Hotel Del Luna (2019) بازی کرده است.

بیوگرافی یئو جین گو

Filmography
2005    Sad Movie P 
2006    Sa-kwa
2006    No Mercy for the Rude
2007    Dance of the Dragon
2008    Santamaria
2008    Antique
2008    A Frozen Flower
2013    Sky Force 3D
2013    Hwayi: A Monster Boy
2014    Mr. Perfect
2014    Tazza: The Hidden Card
2015    Shoot Me in the Heart
2015    The Long Way Home   
2017    Warriors of the Dawn
2017    1987: When the Day Comes

بیوگرافی یئو جین گو
Television series
2006    I Want to Love
Yeon Gaesomun    2006
2007    Queen of the Game
2008    Iljimae
Tazza    2008
Gourmet    2008
2009    Can Anyone Love?
Ja Myung Go    2009
Swallow the Sun    2009
2010    The Reputable Family
Giant    2010
2011    Warrior Baek Dong-soo
Deep Rooted Tree    2011
2012    Moon Embracing the Sun
Missing You    2012
Potato Star    2013
2015    Orange Marmalade
2016    The Royal Gambler
2017    Circle
Reunited Worlds    2017
2019    The Crowned Clown
My Absolute Boyfriend    2019
2019    Hotel Del Luna


لطفا رای دهید !
(14 رای 5 از 5)

telegram share

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود