Coffee-net.ir

لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [آرشیو]

1398 Calendar Wallpaper

بیوگرافی ورونیکا ناگو

بیوگرافی ورونیکا ناگو

نام اصلی : ورونیکا ناگو Ngo Thanh Van
نام مستعار : NTV Virus
تاریخ تولد : 26 فوریه 1979
محل تولد : تراوین . ویتنام Vietnam
حرفه : بازیگر .خواننده
سالهای فعالیت : 1999 تاکنون
کمپانی اسپانسر : Twins Dolphin Production

بیوگرافی ورونیکا ناگو

زندگینامه

ورونیکا ناگو تان وان متولد 26 فوری 1979 بازیگر ، خواننده و مدل ویتنامی است. او همچنین به عنوان Veronica Ngo یا همان NTV شناخته می شود.

بیوگرافی ورونیکا ناگو


Filmography
2005     Saigon Love Story
2006     2 in 1
2007     Dong Mau Anh Hung
2007     Ngoi Nha Bi An
2009     Clash
2011     Ngoc Vien Dong
2012     House in the Alley
2013     Once Upon a Time in Vietnam
2015     The Lost Dragon
2016     Sieu trom
2016     Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword of Destiny
2016     Tam Cam: Chuyen Chua Ke
2017     Star Wars: The Last Jedi
2017     Bright
2017     The Tailor
2018     Ve Que An Tet
2019     Furie


لطفا رای دهید !
(7 رای 5 از 5)

telegram share

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود