Coffee-net.ir

لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [آرشیو]

1398 Calendar Wallpaper

بیوگرافی جونگ کیونگ هو

بیوگرافی جونگ کیونگ هو

نام اصلی : جونگ کیونگ هو / 정경호 / Jung Kyung-ho
تاریخ تولد : 31 آگوست 1983
محل تولد : سئول .کره جنوبی
تحصیلات : Chung-Ang University - Theater
حرفه : بازیگر
سالهای فعالیت : 2004 تاکنون
کمپانی اسپانسر : SidusHQ .Fantagio .Management Donghaeng

بیوگرافی جونگ کیونگ هو

زندگینامه

جونگ کیونگ هو متولد ۳۱ اوت ۱۹۸۳ یک بازیگر اهل کره جنوبی است. وی در سریال جامیونگ گو نقش شاهزاده هودونگ را بازی کرده است.وی با بازی در سریال متاسفم، دوستت دارم Im Sorry، I Love You در سال ۲۰۰۴ شناخته شد. او در این سریال نقش دوم سریال بود و در کنار ستاره‌ای به نام سوجی ساب بازی کرد. 

بیوگرافی جونگ کیونگ هو

او در دانشکده تئا‌تر دانشگاه Chung-Ang که یکی از معروف‌ترین دانشگاه‌های کره جنوبی در زمینه بازیگری است درس خواند. جونگ در این دانشگاه با Ha Jung-woo (بازیگر و کارگردان فعلی) هم اتاقی بود که به گفته خودش نقش زیادی در بازیگر شدن او داشت. جونگ با تشویق هاجونگ وو در سال ۲۰۰۳ در تست بازیگری شبکه KBS شرکت کرد.او در این آزمون قبول شد و در چند نقش کوچک بازی کرد تا اینکه در سال ۲۰۰۴ با بازی در ملودرام متاسفم، دوستت دارم؛ موفق شد تا نظر مخاطبان را به بازیگری خود جلب کند. این باعث شد تا در سال بعد او در دو سریال دیگر هم بازی کند.

بیوگرافی جونگ کیونگ هو

جونگ کیونگ هو اولین نقش اصلی را در سریال لبخند بزن (Smile، You) ایفا کرد. این سریال یک کمدی رمانتیک ۴۵ قسمته بود که با استقبال خوبی هم روبرو شد.جونگ در ۳۰ نوامبر سال ۲۰۱۰ به خدمت خدمت سربازی رفت و در ۴ سپتامبر ۲۰۱۲ از ارتش کره جنوبی مرخص و به دنیای بازیگری بازگشت.او پس از بازگشت از خدمت سربازی در سریال شهر بی‌رحم (Cruel City) بازی کرد. این سریال جنایی دربارهٔ افسر پلیسی است که به یک گروه خلافکار در زمینهٔ قاچاق مواد مخدر نفوذ می‌کند تا مدارکی برای دستگیر کردن آن‌ها پیدا کند.

بیوگرافی جونگ کیونگ هو

یک پایان خوش دیگر سریال جدیدی است که از این بازیگر پخش شده است. جونگ کیونگ هو در فیلم‌ها و سریال‌های متعدد دیگری هم حضور داشته که در ذیل می‌توانید لیست آن‌ها را ببینید.

بیوگرافی جونگ کیونگ هو

زندگی شخصی

در آوریل 2008 ، او و بازیگر یو هاون جون شریک تجاری شدند و مرکز خرید اینترنتی Double Bill را راه اندازی کردند، که لباس های مرسوم و مد روز را برای مردان به فروش می رساند.
بیوگرافی جونگ کیونگ هو
یونگ در تاریخ 30 نوامبر 2010 برای خدمت سربازی اجباری خود به عنوان سرباز وظیفه فعال با پیش نویس 306 دعوت شد.وی بعداً در یونگین به گروه نظامی منتقل شد و سپس در 4 سپتامبر 2012 با تقدیر از ستاد ارتش مرخص شد.
بیوگرافی جونگ کیونگ هو
آژانس یونگ کیونگ هو در ژانویه سال 2014 تأیید کرد که یونگ از اوایل سال 2013 با هنرپیشه و خواننده چوی سو(سویانگ) از گروه Girls Generation قرار می گذارند.

بیوگرافی جونگ کیونگ هو


Filmography
2005     All for Love
2005     When Romance Meets Destiny
2006     Gangster High  
2007     Herb
2007     For Eternal Hearts
2008     Beastie Boys
Sunny     2008  
2009     Running Turtle   
2013     Fasten Your Seatbelt
2014     Manhole   
2015     Amor  
2018     Deja Vu

بیوگرافی جونگ کیونگ هو

Television series
2004     Sweet 18 
2004     You Will Know
2004     Stars
2004     I'm Sorry, I Love You
2005     My Sweetheart My Darling
2007     Time Between Dog and Wolf
2009     Ja Myung Go
2009     Smile, You
2010     Road No. 1
2010     The Great Gye  
2013     Heartless City
2013     After School: Lucky or Not  
2013     Drama Festival "Crow's-Eye View"
2014     Endless Love  
2014     Drama Festival "House, Mate"
2015     Beating Again
2015     My First Time  
2015     High-End Crush  
2016     One More Happy Ending
2017     Missing Nine
2017     Prison Playbook
2018     Life on Mars  
2019     When the Devil Calls Your Name


لطفا رای دهید !
(21 رای 5 از 5)

telegram share

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود