Coffee-net.ir

لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [آرشیو]

1399 Calendar Wallpaper

بیوگرافی مون چائه وون

بیوگرافی مون چائه وون

نام اصلی : مون چائه وون/ Moon Chae-won / 문채원
تاریخ تولد : 13 نوامبر 1986
محل تولد : دئگو .کره جنوبی South Korea
حرفه : بازیگر
سالهای فعالیت : 2007 تاکنون
کمپانی اسپانسر : MSTeam Entertainment

بیوگرافی مون چائه وون

زندگینامه

مون چائه ون بازیگر زن کرهٔ جنوبی است او متولد ۱۳ نوامبر سال ۱۹۸۶میلادی است. مون چائه ون در سریال دکتر خوب در نقش چا یون سئو ایفای نقش کرده است . او در شهر دائگو به دنیا آمد. وقتی که کلاس ششم بود خانواده اش به سئول نقل مکان کردند. او دانشجوی رشته نقاشی غربی بود اما در سال ۲۰۰۶ برای دنبال کردن بازیگری دانشگاه را رها کرد.

بیوگرافی مون چائه وون

Filmography
2008    Our School's E.T
2011    War of the Arrows
2014    Awaiting
2015    Love Forecast
2016    Mood of the Day
2018    Fengshui

بیوگرافی مون چائه وون
Television series
2007    Reconstruction of Love
2007    Mackerel Run
2008    Painter of the Wind
2009    Brilliant Legacy
2009    My Fair Lady
2010    Road No. 1
2010    It's Okay, Daddy's Girl
2011    The Princess' Man   
2012    The Innocent Man
2013    Good Doctor
2016    Goodbye Mr. Black Swan
2017    Criminal Minds
2018    Tale of Fairy
2020    Flower of Evil


لطفا رای دهید !
(32 رای 5 از 5)

telegram share

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود