Coffee-net.ir

لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [آرشیو]

1398 Calendar Wallpaper

بیوگرافی کانگ تائه او

بیوگرافی کانگ تائه اوه

نام مستعار : کانگ تائه اوه / 강태오 / Kang Tae-oh
نام اصلی : کیم یون هوان / Kim Yoon-hwan
تاریخ تولد : 20 ژوئن 1994
محل تولد : کره جنوبیSouth Korea
حرفه : بازیگر . خواننده
سالهای فعالیت : 2013 تاکنون
کمپانی اسپانسر : Fantagio

بیوگرافی کانگ تائه او

زندگینامه

کانگ تائه او با نام اصلی کیم یون هوان متولد 20 ژوئن 1994 بازیگر و خواننده اهل کره جنوبی است. او عضو گروه خواننده 5urprise است.

بیوگرافی کانگ تائه او

Filmography
2018 Grave Site
بیوگرافی کانگ تائه او
Television series
2013     Save Wang Jo-hyeon
2014     Miss Korea
2014     Forever Young
2015     Flower of Queen
2015     Second 20s
2015     The Dearest Lady
2016     Forever Young 2
2017     You Are Too Much
2018     Short
2018     That Man Oh Soo
2019     My First First Love    
2019     The Tale of Nokdu


لطفا رای دهید !
(15 رای 5 از 5)

telegram share

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود