Coffee-net.ir

لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [آرشیو]

1398 Calendar Wallpaper

بیوگرافی وون جین آه

بیوگرافی وون جین آه

نام اصلی : وون جین اه / Won Jin-ah / 원진아
تاریخ تولد : 29 مارس 1991
محل تولد : چئونان, South Korea
تحصیلات : Hoseo University
حرفه : Actress
سالهای فعالیت : 2015 تاکنون
کمپانی اسپانسر : Yooborn Company

بیوگرافی وون جین آه

زندگینامه

وون جین آه متولد 29 مارس 1991 بازیگر اهل کره جنوبی است. او به خاطر نقش هایش در دو درام باران یا شاین (2017–2018) و زندگی (2018) شناخته شده است ، که نامزد سابق آن برای او نامزد دریافت جایزه هنری Baeksang شده است.

بیوگرافی وون جین آه

Filmography
2015     Catchball
2015     The Chosen: Forbidden Cave
2015     Secondhand, Paul
2015     Now Playing
2016     No Tomorrow
2016     he Age of Shadows
2016     Bye By Bi
2017     Steel Rain
2019     Money
2019     Long Live the King

بیوگرافی وون جین آه
Television
2018     Rain or Shine    
2018     Life
2019     Melting Me Softly

بیوگرافی وون جین آه


لطفا رای دهید !
(13 رای 5 از 5)

telegram share

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود