لطفا رای دهید !
   
+231

بیوگرافی وون جین آه

نام اصلی : وون جین اه / Won Jin-ah / 원진아
تاریخ تولد : 29 مارس 1991
محل تولد : چئونان, South Korea
تحصیلات : Hoseo University
حرفه : Actress
سالهای فعالیت : 2015 تاکنون
کمپانی اسپانسر : Yooborn Company

بیوگرافی وون جین آه

زندگینامه

وون جین آه متولد 29 مارس 1991 بازیگر اهل کره جنوبی است. او به خاطر نقش هایش در دو درام باران یا شاین (2017–2018) و زندگی (2018) شناخته شده است ، که نامزد سابق آن برای او نامزد دریافت جایزه هنری Baeksang شده است.

بیوگرافی وون جین آه

Filmography
2015     Catchball
2015     The Chosen: Forbidden Cave
2015     Secondhand, Paul
2015     Now Playing
2016     No Tomorrow
2016     he Age of Shadows
2016     Bye By Bi
2017     Steel Rain
2019     Money
2019     Long Live the King

بیوگرافی وون جین آه
Television
2018     Rain or Shine    
2018     Life
2019     Melting Me Softly

بیوگرافی وون جین آه

به این مطلب علاقه دارید ؟ برای دوستان خود در تلگرام یا اینستاگرام ارسال کنید :  
 ارسال مطلب در تلگرام     ارسال مطلب در اینستاگرام

2 دیدگاه برای این مطلب ثبت شده است.

  1. .... نویسندهٔ دیدگاه گفت:

    آدرس پیج اینستاشو هم میتونین بدین؟؟

    Admin نویسندهٔ دیدگاه گفت:

    نقل قول: ....
    Won Jin-ah

    سلام آدرس پیچ وون جین اه : j0i3n2a9@

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه

با نظرات سازنده خود ما را در بهبود هرچه بهتر کیفیت مطالب یاری نمایید.

عکس خوانده نمی شود