Coffee-net.ir

لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [آرشیو]

1398 Calendar Wallpaper

بیوگرافی ایم سو هیانگ

بیوگرافی ایم سو هیانگ

نام اصلی : ایم سو هیانگ / Lim Soo-hyang / 임수향
تاریخ تولد : 19 آپریل 1990
محل تولد : بوسان .کره جنوبی South Korea
تحصیلات : Chung-Ang University – Theater and Film
حرفه : بازیگر
سالهای فعالیت : 2009 تاکنون
کمپانی اسپانسر : FN Entertainment

بیوگرافی ایم سو هیانگ

زندگینامه

ایم سو هیانگ متولد 19 آوریل 1990 بازیگر کره جنوبی است. او به خاطر بازی در در سریال های تلویزیونی New Tales of Gisaeng (2011) و الهام بخش نسل (2014) شهرت یافت. ایم سو هیانگ در سال 2014 در یک فیلم چینی بازیگر کرد، و در سال 2016 در عاشقانه زندان Eun-ha شخصیت شخصیت را بازی کرد.و رهبر زن در عاشقانه پردیس My ID is Gangnam Beauty در سال 2018 است.

بیوگرافی ایم سو هیانگ

Filmography
2009     4th Period Mystery 
2013     Iris 2: The Movie    
2014     Love of the Sea    
2016     Eun-ha        

بیوگرافی ایم سو هیانگ
Television series
2011     New Tales of Gisaeng
Paradise Ranch     2011     
2012     Salamander Guru and The Shadows
I Do, I Do     2012
2013     Iris II: New Generation    
2014     Inspiring Generation    
2015     Great Stories: "The Golden Days of Young-ja"
2016     Five Enough
Blow Breeze     2016
2017     Lovers in Bloom    
Criminal Minds     2017
2018     My ID is Gangnam Beauty
Top Star U-back     2018
2019     Graceful Family

بیوگرافی ایم سو هیانگ


لطفا رای دهید !
(12 رای 5 از 5)

telegram share

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود