Coffee-net.ir

لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [آرشیو]

1398 Calendar Wallpaper

بیوگرافی هان بو ریوم

بیوگرافی هان بو ریوم

نام اصلی : هان بو ریوم / Han Bo-reum / 한보름
تاریخ تولد : 12 فوریه 1987
محل تولد : کره جنوبی South Korea
تحصیلات : Myongji College - Theater and Visual Studies
حرفه : بازیگر
سالهای فعالیت : 2011 تاکنون
کمپانی اسپانسر : KeyEast - SM Entertainment

بیوگرافی هان بو ریوم

زندگینامه

هان بو ریوم متولد 12 فوریه 1987 بازیگر اهل کره جنوبی است. او از سال 2011 تاکنون زیر نظر کمپانی SM Entertainment مشغول فعالیت می باشد.

بیوگرافی هان بو ریوم
Television series
2011     Dream High
2013     Pots of Gold
2013     Master's Sun
2014     Modern Farmer
2016     Hey Ghost, Let's Fight
2017     Confession Couple
2018     Evergreen
2018     Children of a Lesser God
2018     Memories of the Alhambra
2019     Level Up

بیوگرافی هان بو ریوم

Filmography
2011     Sunday Punch
2013     Queen of the Night
2015     Death Trip
2015     Chasing Hemingway
بیوگرافی هان بو ریوم
Variety Show
2018     Law of the Jungle: Northern Mariana Islands    
2019     Prison Life of Fools
2019     Law of the Jungle in Myanmar


لطفا رای دهید !
(5 رای 5 از 5)

telegram share

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود