Coffee-net.ir

لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [آرشیو]

1399 Calendar Wallpaper

بیوگرافی پارک سونگ وونگ

بیوگرافی پارک سونگ وونگ

نام اصلی : پارک سونگ وونگ / Park Sung-woong / 박성웅
تاریخ تولد : 9 ژانویه 1973
محل تولد : چونگجو .استان چانچونگ شمالی .کره جنوبی South Korea
تحصیلات : Hankuk University of Foreign Studies - Law
حرفه : بازیگر
سالهای فعالیت : 1997 تاکنون
کمپانی اسپانسر : Mask Entertainment
همسر : Shin Eun-jung (2008 -حال)
فرزندان : 1

بیوگرافی پارک سونگ وونگ

زندگینامه

پارک سونگ وونگ متولد ۹ ژانویه ۱۹۷۳ بازیگر اهل کشور کره‌ جنوبی است.از فیلم‌های معروف او می‌توان به بازی در فیلم عملیات کرومیت،دنیای جدید، نبرد بزرگ و سریال سرنوشت یک مبارز اشاره کرد.

بیوگرافی پارک سونگ وونگ

سونگ وونگ کارش رو با بازی در فیلم No.3 در سال 1997 شروع کرد.با بازی در نقش Cho Jin Goo در سریال Bread, Love and Dreams بسیار مردم رو تحت تاثیر قرار داد.او در این سریال نقش کسی رو بازی میکنه که در گذشته جرمی رو مرتکب شده ولی حالا میخواد کار جدیدی رو به عنوان یه نانوا شروع کنه .به خاطر هیکل و قیافه ای که داره بهترین گزینه برای بازی در نقش تبه کارها است. همونطور که در فیلم New World در سال 2013 نقش رئیس یک باند بی رحم رو بازی کرد.

بیوگرافی پارک سونگ وونگ

بیوگرافی پارک سونگ وونگ

بیوگرافی پارک سونگ وونگ

سونگ وونگ در 18 اکتبر سال 2008 با بازیگر Shin Eun jung ازدواج کرد.آنها همدیگر رو در سریال The Legend ملاقات کرده بودند که در اونجا عاشق هم بودند. این زوج یک پسر دارند که در 27 آپریل سال 2010 متولد شده است.

بیوگرافی پارک سونگ وونگ

Filmography
1997    No. 3
1998    Story of Man
1988    If the Sun Rises in the West
1988    City of the Rising Sun
2000    The Foul King
2002    KT   
2002    Resurrection of the Little Match Girl
2003    A Man Who Went to Mars
2005    This Charming Girl
2005    Mr. Socrates
2005    Shadowless Sword
2006    Sunflower
2008    Open City
2009    The Weird Missing Case of Mr. J
2009    White Night
2009    Girlfriends
2010    A Friend in Need
2011    Hit
2013    New World
2013    The Gifted Hands
2013    Horror Stories 2
2013    Commitment
2014    Man in Love
2014    Tabloid Truth   
2014    The Fatal Encounter
2014    Man on High Heels
2014    For the Emperor
2015    The Deal
2015    The Shameless
2015    Office
2016    A Violent Prosecutor
2016    Love, Lies
2016    Operation Chromite
2017    The Tooth and the Nail
2017    V.I.P.
2017    Method
2017    The Swindlers
2018    The Great Battle
2018    Monstrum
2018    Happy Together
2019    The Dude In Me
2019    Rosebud
2019    Okay Madam!


Television series
2002    Sunshine Hunting
2007    A Happy Woman
2007    Several Questions That Make Us Happy
2007    The Legend
2008    East of Eden
2009    Cain and Abel
2009    Tae-hee, Hye-kyo, Ji-hyun
2010    King of Baking, Kim Takgu
2010    All My Love
2010    Athena: Goddess of War
2011    Big Heat
2011    Gyebaek
2011    Birdie Buddy
2011    The Peak
2011    Glory Jane
2012    Bridal Mask
2012    Butcher Barber
2013    She Is Wow
2013    The Strange Cohabitation
2015    Hidden Identity
2015    Remember
2016    Squad 38
2017    Man to Man   
2018    Welcome to Waikiki
2018    Life on Mars
2018    The Smile Has Left Your Eyes   
2019    When the Devil Calls Your Name   
2019    Crash Landing on You
2020    Rugal


لطفا رای دهید !
(32 رای 5 از 5)

telegram share

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود