Coffee-net.ir

لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [آرشیو]

1399 Calendar Wallpaper

بیوگرافی جونگ سو مین

بیوگرافی جونگ سو مین

نام اصلی : کیم یون جی / Kim Yoon-ji / 김윤지
نام هنری : جونگ سو مین / Jung So-min / 정소민
تاریخ تولد : 16 مارس 1989
محل تولد : جیجو. استان جیونگسانگ جنوبی،
ملیت : کره جنوبی South Korea
تحصیلات : Korea National University of Arts
حرفه : بازیگر
سالهای فعالیت : 2009 تاکنون

بیوگرافی جونگ سو مین

زندگینامه

جونگ سو مین متولد ۱۶ مارس ۱۹۸۹ بازیگر اهل کره جنوبی است. او در مجموعه‌های تلویزیونی بوسه شیطنت‌آمیز و روز موعود بازی کرده‌است.جونگ سو مین را می توان از ستاره های سریال کره ای دانست. سریال هایی که او به ایفای نقش در آنها پرداخته همیشه در جدول رده بندی همیشه در رتبه اول قرار داشته است. تقریبا در تمام سریال های کره ای که پرفروش و محبوب هستند ، نام جونگ سو مین جزو بازیگران آن سریال بوده است.

بیوگرافی جونگ سو مین

تبدیل شدن جونگ به یک ستاره سریال کره ای به طور ناگهانی رخ داد. زمانی این نقش اش را در سریال کره ای "پسر بد" که از تلویزیون پخش می شد به نحو احسن انجام داد و بی شک می توان گفت که تنها عامل موفقیت وی بازی در همین نقش بود.این امتیاز باعث شد که یک نقش بسیار مهم را در سریال کره ای " بوسه ی بازیگوشانه " به او بدهند.

بیوگرافی جونگ سو مین

جونگ در سال 2011 به استراحت پرداخت و به تحصیلاتش در دانشگاه بین المللی هنرهای کره ادامه داد. در سال 2012 به عنوان شخصیت اصلی در فیلم "جانشین" بازی کرد.علاوه بر این جونگ در موزیک ویدیو های زیادی به صحنه آمده است. در سال 2008 در موزیک ویدیوی جذاب "نگرانی وجود ندارد" و "روز بدی داشتم" به ایفای نقش پرداخت و مورد توجه بینندگان قرار گرفت.

بیوگرافی جونگ سو مین

مدت ها بعد در یک سریال با نام " آیا می توانیم ازدواج کنیم ؟ " در جای سونگ جونگ به ایفای نقش پرداخت.جونگ تاکنون توانسته جایزه های متعددی را در زمینه های بازیگری و مدلینگ کسب کند از جمله در سال 2011 به خاطر بازی در سریال کره ای محبوب " بوسه ی بازیگوشانه " توانست جایزه بهترین بازیگز زن تلویزیونی را از آن خود کند. توضیح این که در سال 2011 نیز در ششمین جشنواره مدل های آسیایی نیز توانست جایزه بهترین ستاره را از آن خود کند.

بیوگرافی جونگ سو مین

Filmography
2009    Worst Friends
2015    Twenty
2015    Alice: Boy from Wonderland
2017    Daddy You, Daughter Me
2018    Golden Slumber
2019    Homme Fatale

بیوگرافی جونگ سو مین

Television series
2010    Bad Guy
2010    Playful Kiss
2012    Standby
2012    Can We Get Married?
2013    Came to Me and Became a Star   
2014    Miss Korea
2014    Big Man
2015    D-Day
2016    Red Teacher
2016    The Sound of Your Heart
2017    My Father is Strange
2017    Because This Is My First Life
2018    What's Wrong with Secretary Kim
2018    The Smile Has Left Your Eyes
2019    Abyss
2019    Be Melodramatic

بیوگرافی جونگ سو مین


لطفا رای دهید !
(25 رای 5 از 5)

telegram share
نقل قول [jikari]

با سلام از ایران تهران ... تبریک میگم به خانم جونگ سو مین یا گیم یون جی ...برای اولین بار فیلم کره ای دیدم وبا خانواده شیفته بازی شما شدیم به خودت وهمسرمحترم شما تبریک میگم وآرزوی روزهای بهتر برای شما اگر صد بار سریال پدر عجیب من را ببینم اونم فقد بیشتر بازی شما رو در هر صورت به تمام بازیکرها تبریک میگم عاشق شما قاسم جیگری

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود