Coffee-net.ir

لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [آرشیو]

1399 Calendar Wallpaper

بیوگرافی لی جونگ جین

بیوگرافی لی جونگ جین

نام اصلی : لی جونگ جین / Lee Jung-jin / 이정진
تاریخ تولد : 25 می 1978
محل تولد : سئول . کره جنوبی South Korea
تحصیلات : Education Hanyang University - Theater and Film
حرفه : بازیگر
کمپانی اسپانسر : JYP Entertainment .Enter Station

بیوگرافی لی جونگ جین

زندگینامه

لی جونگ جین متولد 25 می 1978 بازیگر اهل کره جنوبی است .لی جونگ قبل از تحصیل در رشته بازیگری در دانشگاه هانیانگ ، از دانشگاه کنکوک با مدرک باغبانی فارغ التحصیل شد.او قبل از اینکه توسط Jeong Young-beom مدیر عامل آژانس استعدادیابی Star J Entertainment کشف شود به عنوان یک مدل مد کار میکرد.

بیوگرافی لی جونگ جین

او اولین بازی خود را در سریال کلینیک سونپونگ در سال 1998 انجام داد و از آن زمان در بسیاری از درام های تلویزیونی ظاهر شده است، از جمله دو خروج در نهمین سالگرد ، عشق به داستان در هاروارد ، The Fugitive: Plan B و A Hredred Year Legacy.

بیوگرافی لی جونگ جین

Filmography
2000    Bloody Beach
2002    Bet On My Disco
2004    Once Upon a Time in High School
2005    Seoul Raiders
2005    Mapado   
2010    Troubleshooter
2010    No Doubt
2012    Wonderful Radio
2012    Pietà
2015    Eun-ha
2016    Duel: Final Round

بیوگرافی لی جونگ جین

Television series
1998    Soonpoong Clinic
1999    Ad Madness
2000    She's the One   
2000    More Than Words Can Say
2000    She's More Beautiful Than a Flower
2001    Lovers
2002    Bad Girls
2002    Trio
2003    Escape from Unemployment
2004    Doctor K
2004    April Kiss   
2005    Love Story in Harvard
2007    9 End 2 Outs
2008    Don't Cry My Love
2010    The Fugitive: Plan B   
2013    A Hundred Year Legacy
2013    Basketball
2014    Temptation
2016    My Horrible Boss
2016    The K2
2017    The Liar and His Lover
2020    The King: Eternal Monarch


لطفا رای دهید !
(32 رای 5 از 5)

telegram share
نقل قول [روناک]

وای فوق العاده زیبا جذاب و دوست داشتنی عاشقشم

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود