Coffee-net.ir

لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [آرشیو]

1399 Calendar Wallpaper

بیوگرافی گو جون هی

بیوگرافی گو جون هی

نام اصلی : کیم ایون جو / Kim Eun-joo / 김은주
نام هنری : گو جون هی / Go Joon-hee / 고준희
تاریخ تولد : 31 آگوست 1985
محل تولد : سئول . کره جنوبی South Korea
تحصیلات : Kyung Hee University – Department of Theatre and Film
حرفه : بازیگر
سالهای فعالیت : 2003 تاکنون
کمپانی اسپانسر : C-JeS Entertainment

بیوگرافی گو جون هی

زندگینامه

گو جون-هی متولد ۳۱ اوت ۱۹۸۵ بازیگر اهل کره جنوبی است. او از سال 2003 تاکنون مشغول فعالیت می باشد از فیلم‌های معروف او می‌توان به بازی در مجموعه تلویزیونی او زیبا بود اشاره کرد.

بیوگرافی گو جون هی

Filmography
2007    Hansel and Gretel
2008    Girl Scout
2011    Drifting Away
2011    Yeosu
2012    Doomsday Book
2012    Weather girl
2012    Architecture 101
2013    Marriage Blue   
2014    Red Carpet
2015    Intimate Enemies

بیوگرافی گو جون هی

Television series
2003    Breathless
2005    Hello My Teacher
2006    Dasepo Naughty Girl
2006    "That Guy"
2006    What's Up Fox?
2007    Crazy in Love
2008    Robber
2008    General Hospital 2
2010    The Slave Hunters
2011    Listen to My Heart
2012    12 Signs of Love
2012    The Chaser
2013    Queen of Ambition
2015    She Was Pretty
2017    Untouchable
2019    Possessed


لطفا رای دهید !
(10 رای 5 از 5)

telegram share

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود