Coffee-net.ir

لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [آرشیو]

1399 Calendar Wallpaper

بیوگرافی لی جونگ هیون

بیوگرافی لی جونگ هیون

نام اصلی : لی جونگ هیون / Lee Jung-hyun / 이정현
نام مستعار : Ava, Hyony
تاریخ تولد : 7 فوریه 1980
محل تولد : استان جئولابوک-دو ,کره جنوبی South Korea
حرفه : بازیگر . خواننده
سبک موسیقی : K-pop, Eurodance, techno, trance, electropop
سالهای فعالیت : 1996 تاکنون
کمپانس اسپانسر : Banana Culture

بیوگرافی لی جونگ هیون

زندگینامه

لی جونگ هیون متولد ۷ فوریه ۱۹۸۰ یک هنرپیشه، خواننده، و بازیگر سینما اهل کره جنوبی است.از فیلم‌ها یا برنامه‌های تلویزیونی که وی در آن نقش داشته است می‌توان به ماهیگیری شبانه اشاره کرد.

بیوگرافی لی جونگ هیون

Filmography
1996     A Petal
1997     Maria and the Inn
1999     Scent of Love
2000     Harpy
2011     Night Fishing
2012     Juvenile Offender
2014     The Admiral: Roaring Currents    
2015     Alice in Earnestland    
2016     Split
2017     The Battleship Island
2017     The Running Actress
2019     Shall We Do It Again
2020     Peninsula

بیوگرافی لی جونگ هیون

Television series
1996     Open Your Heart
1996     Seven Spoons
1998     Legendary Ambition
1998     One Day Suddenly
2001     Beautiful Days
2003     Beautiful Heart
2006     Rondo
2008     The Great King, Sejong
2010     Confucius    
2015     The Family Is Coming
2019     Stars' Top Recipe at Fun-Staurant


لطفا رای دهید !
(3 رای 5 از 5)

telegram share

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود